[]

iki kişiden aynı anda hoşlanıyor olmak?

üç ay önce kız arkadaşımdan ayrıldıktan sonra bu işler bana göre değil galiba deyip tek gecelik ilişkilere yöneldim. 8-10 kişiyle falan takıldım. sonra bundan da sıkıldığımı ve artık ilişkilere daha ciddi bakmam gerektiğini düşündükten kısa bir süre sonra iki yeni kişiyle tanıştım. biriyle buluştuk ve bayağı iyi vakit geçirdik. hatta onda kaldım. bu sırada diğeri ile de konuşmaya devam ettim ve iki gün sonra onunla da buluştuk ve onunla da süper vakit geçirdim ve o da benim onda kalmamı istedi ve onda da kaldım.

şimdi ikisinden de hoşlandığımı düşünüyorum. ikisini de bir kenara atıp diğeriyle olasım gelmiyor. böyle bir durumda napıyorsunuz?

28-e
kızların yaşları bana yakın, eğer lazımsa ikisi de alman.

 
Tüm Türkiye arkanda, gittiği kadar devm et. Böyle bir durumda 3. Hepsini alır götürür zaten.


  • neymis  (20.05.20 19:43:36) 
İkisiyle devam yolda biriyle yolların bir şekilde ayrılır


  • shredd  (20.05.20 19:52:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.