[]

internetten ikinci el satış neden bu kadar zor?

0 ı 130 lira olan cihazı 80 liraya koydum. 100 tane mesaj geldi 90 ı son ne olur.

SON NE OLUR?

80 lira için pazarlık yapıyorlar..

Zaten çoğu ikinci el satış yeri de çöplük gibi. Adam yeri temizlediği bezi satıyor ya...



bana daha iyi bir satış yeri önerir misiniz?

 
sıfırsa senin cihaz da bi şey diyemem de 2. el niye alsın adam 50 lira daha verir sıfırını alır dükkandan. bi de tanımadığı etmediği kişiyle buluştu inceledi derdi yok. 2. el satış benim için çoğu üründe min. yüzde 50 fiyatına olmalıdır istisnalar var tabii de 130 liralık cihazın ederi 50 liradır yani 2. elde. bana kalırsa.

atmaya kıyamıyorum beleşe de vermek istemiyorum 2 bira paramı çıkarır en azından satışları bunlar bana kalırsa.

not: 2. el çok satış yaptım ilk başlarda ben de senin gibi düşünüyordum ama sonra kendimi alıcı yerine koymaya başladım ve çok da haksız olmadıklarını anladım. ölücü de çok bu arada tabii ki sen onu 50 liraya koysan 40 olur mu derler.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (20.05.20 18:30:24 ~ 18:36:41) 
hayatımda ilk defa sahibindene bişey koydum satmak için bu kadar aktif ölücü olduğunu hayatımda düşünmemiştim gerçekten site kuzuların sessizliği gibi bir şey koyun ve ortalığın alevlenmesini bekleyin.

150 liraya aliexpressden alıp ambalajını bile açmadan 100 liraya koyduğum bir ürüne 50 lira veren mi dersin, evde ne kadar çer çöp varsa takas olarak sunan mı, adam tırnak makası(5), çay bardağı(10), şeklinde 20-30 tane ürün yazmış parantez içindeki de kendi koyduğu fiyat he diyor ki sen kombinle 100 liralık takas yapalım sdfgsdfgsfg
  • nahtoderfahrung  (20.05.20 18:39:47) 
80 lira yerine 90a koy, 80e duserim de. en mantikli cozum bu


  • müptezel dostoyevski  (20.05.20 18:40:07) 
her zaman satmak istediğin fiyat + pazarlık payı olarak koyacaksın.
ölücüler korkulacak tipler değil beyinleri böyle çalışıyor. illa pazarlık yapacaklar.

  • neorealism  (20.05.20 18:52:12) 
sıfırı 130 ise 120 ye ilana koyacan. sahibinden tayfası öyledir. pazarlık isteyene de önce 100 diyecen sonra 90 sonra 80.


  • mr.goodcat  (20.05.20 19:31:49) 
ikinci el alisveris risktir. Alan almis, isi bitmis ki satiyor. Gozden cikmis. Proletarier...de guzel yazmis.
Netice olarak nadide veya hic kullanilmamis bisey degilse fiyati iyice dusmeli. Urun neydi soylesen nokta atisi yapardik. Powerbank vs mi ?

  • tunaktunaktun  (20.05.20 21:15:32) 
Ölücü çok ama alacak olanın bilmediği bir ürünü garantisiz ve peşin alacağını da hesaba katmak lazım. Güvensiz bir millet olduğumuz için daha alırken aslında ürünün işe yaramaz olduğu kazıklanacağın algısı bilinçaltından insanı etkiliyor. Sonuçta bedava gta hesabına 350 hesap açan şark kurnazları dolu ortalık. O yüzden ben de beceremiyorum ikinci eli. İlla satacaksan kır biraz gitsin, sinirini yıpratmaya değmez.


  • sarcophagus  (20.05.20 21:25:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.