[]

İstanbul'da 2 aylık kiralık ev

Merhaba EkşiDuyuru kullanıcıları, bu yaz Pendik tarafında staj yapacağım ve kalacak yere ihtiyacım var. Sahibinden gibi siteleri inceledim ancak ilanlar hiç güven verici durmuyor. Daha önce kısa dönemli (1-2 ay) eşyalı ev kiralayan oldu mu? Kiraladıysanız nasıl bir yol izlediniz?




 
nasıl bir güvence istiyorsunuz? gündelik ev sektörünün gelişimi aşağı yukarı pavyonların gelişimiyle aynı ülkemizde. yani nasıl bir atılım yapalım kurumsal yapı mı istiyorsunuz?

bir emlakçı bulun genelde onlar yapar bu işleri. bilindik ve dükkanı olan birisiyse rezil de olmazsınız. telefonda konuşur anlaşırsınız.
  • ozdek  (20.05.20 16:13:15) 
ben bu durumu öğrenci yurdu gibi bir yer kiralayarak çözdüm. yaz dönemi olduğundan da öyle yerlerde yer bulunabilir. fakat bir ev kirası kira çıkarıyorlar.

ayrıca pandemiden dolayı özellikle kadıköy gibi ev paylaşımının yaygın olduğu bölgelerde ev arkadaşlıklarının bayağısı işten çıkarmalar dolayısı ile bozuldu, facebook gruplarından rahatlıkla 1-2 ay eve ortak olabilirsin bence (pendikte nerede olduğunu belirtmemişsin, metroya ya da marmaraya yakın bir yer olduğunu varsayıyorum.
  • denizgonen  (20.05.20 16:18:01) 
Pendikte eşyalı daire çok zor bulunuyor. Emlakçıya direkt böyle anlatırsanız yardımcı olur.


  • ruhen hastayim ben  (20.05.20 16:18:56) 
Airbnb??
Ya da daha büyük bi konfor isteyip az para veririm diyorsanız kamu misafirhanelerine bakın . uzun dönem konaklamada indirim olur belki.

  • jimjim  (20.05.20 20:15:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.