[]

yeni başlayanlar için tatlı tarifi

temel şeyleri yaparım, çok güzel yemek ısıtırım falan ama bunlar dışında mutfakla pek aram yok. bu pek aram olmamasını biraz abarttığımı düşündüm ve önümüzde 4 günlük bayram tatili varken bir tatlı sever olarak tatlı yapmaya karar verdim. hem mutfak skillerimi geliştiririm hem de güzel (umarım) bir tatlı yer ve yediririm diyerekten. s*çıp sıvama ihtimalimin az olduğu, lezzetli bir tarif bilen varsa çok makbule geçer (link de olur, kendiniz de anlatabilirsiniz). ama aşırı basit olmasını da istemiyorum az da olsa uğraştırsın, biraz experience point'e ihtiyacım var.




 
kek yapın bence, evinizdeki malzemelere göre bir tarif bulup. kek en kolayı gibi geliyor.


  • nıç  (19.05.20 21:54:21) 
Sütlü irmik tatlısı. Süt, şeker, irmikten başka birşey gerekmiyor.

www.nefisyemektarifleri.com
  • inheritance  (19.05.20 22:00:01) 
www.damyskitchen.com
Yeterince kolay ve aşırı güzel tarif.

  • kobuzchu kiz  (19.05.20 22:00:50) 
yaratıcılığını da kullanabileceğin en kolayı irmik tatlısı: 9 kaşık irmik, 9 kaşık şeker (daha az şekerli seviyorsan azaltabilirsin, ben 7 kaşık koyuyorum), 1 litre sütü karıştıra karıştıra kısık ateşte pişir. istersen kaynayınca vanilya, damla sakızı fln ekleyebilirsin. kaynadıktan sonra 3-5 dk daha kısık ateşte karıştırarak pişirmeye devam et. borcama veya kaselere dök. istersen araya veya tabana bisküvi (kakaolu mesela) koyabilirsin, araya veya üstüne meyve koyabilirsin, üstüne çikolata veya meyve sosu koyabilirsin... pişirirken içine kakao veya limon kabuğu ekleyebilirsin. hiçbirini yapmazsan olduğu gibi veya üzerine sadece tarçın serpince de çok güzel olur.


  • pati  (19.05.20 22:04:57 ~ 22:07:33) 
kuru kadayıflı muhallebi yap,ben de yeni başladım ama bence efsane tatlı. çok basit.
yemek.com

  • denef  (19.05.20 22:11:41) 
www.google.com

Bugün şunu yaptım gerçekten harika oldu.
Tam olarak ben yapmış sayılmam, malzemeleri içinde hazır çünkü ama mikserle çırpması pişirmesi falan bi miktar skill kazandıracaktır. Az çabayla bol lezzet.
  • megalomaniac  (19.05.20 23:14:58) 
İrmiği fazla kaçırmadığınız müddetçe cheesecake akarı kokarı olmayan bir tatlıdır. İlk seferinde üstüne sos yapma atraksiyonlarına girmeye de gerek yok; sade yapın (New York), sonra üzerine istediğiniz marmelatı, fıstık ezmesini koyun. Altı zaten ezilmiş Burçak bisküvi, peyniri kremayı karıştırıp pişirmekten ibaret bir tatlı. Mis.


  • wish i could find a way to disappear  (19.05.20 23:24:03) 
mozaik pasta
iki tatlı kaşığı tereyağı, 3 yemek kaşığı kakao, 5 yemek kaşığı şeker, 1 bardak süt, ocakta birbirine karışana kadar pişir, sonra oda sıcaklığına gelene kadar soğut.
sonra içine birbuçuk paket pötibör bisküvi kır.
streç film içinde şekillendir. soğut ve ye. az malzeme bol lezzet.
  • cliquot  (19.05.20 23:39:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.