[]

la casa de papel

dizide galiba ispanyol halkı bu soygun yapan gruba karşı sempati duyuyorlar. halk neden bu insanları destekliyor?




 
kapitalizme karşı savaşan kişiler olarak görüyorlar.

spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler

3. sezonda zeplinlerle halka para dağıtıyorlar o da gözlerinde kahraman olmalarını sağlıyor biraz.

spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler
  • matilda  (19.05.20 18:54:36) 
Çünkü dizi. Gerçek hayatta olmayacak saçma sapan şeyler. Dizinin bu kadar sevilmesine anlam veremiyorum.

--- Spoiler ---

İkinci sezonun sonlarına doğru Tokyo isimli karakter 40 kişilik özel tim ekibinin arasından motosikletle darphaneye doğru gidiyor ve inanır mısın 1 kurşun dahi isabet etmiyor. Kevgire dönmesi lazım o hatunun orda.

--- Spoiler ---

Bu sahneyi izledikten sonra ikinci sezonu bitirmiş olmak için bitirdim. Bi de profesör var. Olabilecek milyonlarca farklı olasılığın hepsini akıl edebilen biri. Böyle karakterleri de hiç sevmiyorum. Prison Break'te de Michael Scofield vardı. Orda da olabilecek her şeyi önceden akıl ediyordu eleman. Süper zeka falan hepsi OK. Ama dördüncü sezonda herif rüyasında görüyodu gitmesi gereken yeri. Oha aq.
  • himmet dayi  (19.05.20 19:03:02) 
İSPANYA halkı demokratik ve hukuk bir devleti ancak rio'ya işkence ediyorlar ve bunu tüm insanlığa izlettiriyorlar ve onlara karşı biraz daha sempati duyuyorlar.


  • blue eyes white dragon  (19.05.20 19:09:31) 
--spoiler--
1. ufak yaralamalar olsa da sivilleri öldürmüyorlar tepki görmemek için
2. "bak biz bu parayı çalmasaydık da senin cebine girmeyecekti bu para, zaten yiyen yiyor bi şekilde" mesajı empoze ediliyor
3. son sezonda gökten para döküyorlar
4. ilk soygun dünyada o kadar gündem oluyor ki, soygun sonrası tayfanın hepsi ünlü oluyor. bu da beraberinde ilgiyi getiriyor.
5. soyguncu tayfa soygunları gerçekleştirirken devletin ve polisin kamuoyundan gizlediği yanlışları da bir bir ortaya döktüğü için insanların hoşuna gidiyor
6. dali maskesi bir bakıma vendetta olayına dönüşüyor.
  • bos dusunce balonu  (19.05.20 19:10:12 ~ 19:11:10) 
senaristler öyle yazdıkları için


  • bir soru sorcam  (19.05.20 19:21:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.