[]

MX ekran kartları oyun oynatıyor mu yoksa daha çok ofis işlemleri için mi?

Oynatırsa ne tür oyunları oynatır, teşekkürler.




 
www.youtube.com

Şuradaki oyunların çoğunu düşük low ayarlarda 30 FPS'de oynayabilirsiniz. Çok da kötü bir ekran kartı değil. Witcher 3'ü low ayarlarda 30 FPS'de oynayabilirsiniz yine. Low'da olmasına karşın grafikler gayet de güzel görünüyor.
  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (19.05.20 16:24:57) 
fifa, cs go, lol gibi oyunlar


  • fezagezgini  (19.05.20 16:27:31) 
940mx var. gta v oynuyorum şu an.


  • sutlu nescafe  (19.05.20 16:45:44) 
mediumda 30 fps civarı oynuyorsunuzdur. gta 5 pc için 5 sene önce çıktı onu da not edelim. ki duyuru sahibi mx130 mx150 mx230 mx 250 gibi kartları kastediyor.

youtubeda ki videolara dikkat edin. bazen çözünürlüğü düşürüyorlar çaktırmıyorlar. bazen çözünürlüğü yüksek gösterip "render scale" düşürüyorlar. gibi gibi. ama yine de youtubedan inceleyin tabi ki.

onun dışında şu siteyi ben sıkça kullanıyorum. mx250 mx serisinde en performanslı kart.

www.notebookcheck.net

bu site belirtilen ekran kartı için o ekran kartının klasmanında olabilecek güncel/popüler oyunların fps değerlerini gösteriyor. bu sitede ekran kartlarının fps değerlerini kıyaslayabilirsiniz.
  • fezagezgini  (19.05.20 16:53:07 ~ 16:54:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.