[]

Proje yönetimi uzmanlığı

Merhabalar

Bu eğitimi daha önce aramızda almış olanlar var mıdır ?

Eğitimi nerden aldığımızın, sertifikanın nereye ait olduğu önemli midir? Ona göre daha ucuz olanını seçeceğim zaten online eğitim olacak dönem şartlarından dolayı.

Baktıklarım:
itusem.itu.edu.tr
www.istanbulinstitute.com
www.projeyonetimi.com
www.btakademi.com

Öneriniz varsa memnuniyetle dinlerim. Teşekkürler

 
genelde bilgi işlemcilerin sardığı bir sertifika türü. ayrıca inşaatta da popülerdir ama bence popülerliği bitti.

işe alırken buna sahip olan adamı tercih bile etmiyorum artık çünkü çok kafa ütülüyorlar. bir de pmi ingiltere'de pek takılmıyor onun da etkisi var. pmi amerikan bazlı çalışır. prince mesela ingiltere'de biraz daha geçerli. bugüne kadar soran olmadı çünkü çok teoride kalıyorlar işin özünü kaçırıyorlar.

tr'de ise 10 bin dolarlık bilgi işlem projesi ile 300 milyon dolarlık inşaat projesini aynı sertifikada birleştiriyorlar. gülüyorum sadece.

para çoksa alın diyorum bakın almayın demiyorum. özellikle medeni ülkelerde her türlü sertifika gayet geçerli ama doğru ülkeyi bulmanız lazım.
  • ozdek  (18.05.20 23:25:51) 
“Ucuz” olarak agile project management framework’u SCRUM sertifikasyonu var.
SCRUM ama klasik proje yonetiminden farkli.
Bir PMI benzeri IPMA var ama o da pahali oldukca.
Is tecrubesi yoksa almayin +1, ben simdi 6-7 ayi doldurdum SCRUM metoduyla calismada (product owner rolundeyim) henuz sertifika filan almadim, Yil sonuna kadar alirim belki diye dusunuyorum.
  • kuehles blondes  (19.05.20 01:42:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.