[]

kısıtlama-sokak hayvanı

Selam!

Bayram boyunca ve arefe günü sokağa çıkma kısıtlaması olacak ya, sokak hayvanlarını beslemek için dışarı çıkabiliyor muyuz böyle günlerde? Çıkabilmek için ne yapmalıyız? Sabahları bebekler bekler. Hamile var, lohusa var, yavru var. :(

İmza: Covid-19 salgını boyunca sokağa çıkma kısıtlaması görmemiş küçük şehir insanı.

 
sokağa çıkma yasağı olan günlerde fırına, markete gidebiliyoruz. köpeği olanlar köpeğini gezdirmeye çıkabiliyor. şimdi baktım genelgeyi bulamadım ancak bayram yasağında da aynı şekilde olacaktır. evinizin çevresinde olduğunuz müddetçe mama dağıtmanız sıkıntı olmayacaktır.


  • okuyamıyom ben ya  (18.05.20 21:16:02) 
beslemek için çıkılabiliyor.


  • passion rules the game  (18.05.20 21:25:00) 
@okuyamıyom ben ya, @passion rules the game teşekkürler!


  • siyah noktali film  (18.05.20 21:30:43) 
Ben hep cıkıyorum suiistimal için değil bugün ilk defa bi bekçi durdurdu hayırdır gibisinden konuştu çok sinirlendim söyledim zaten hayvan beslemek serbest diye tuttu beyimiz oldu o zaman herkes öyle söyler dedi şalter attı bende az kalmıştı akşam ha erlerine çıkıyorduk tama yaz cezayı diyorum ceza da yazmıyor bunu herkes bahane okarak kullanır diyor o zaman git yasa koyucuya anlat derdini şimdi ne öğrenmek istiyorsun dedim döndü gitti 4 5 dk tartıştık.


  • yeliz adeley  (18.05.20 22:24:48) 
@yeliz adeley, ben de tam olarak böyle bir anormale denk gelirsem vereceğim cevap ne olmalı diye merak etmiştim. Teşekkürler tecrübeni paylaştığın için.


  • siyah noktali film  (18.05.20 23:30:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.