[]

Avrupa'da deniz kıyısı nereye gitsek

Selamlar,
Simdi malum tatil zamani, tahminim avrupa haziran ortasi ab icinde sinirlari acar. Türkiye'ye gelecektim de o is yalan gibi, hem sinirlar açılacak mi belirsiz hem de ikinci dalga falan derken ülkeye dönmek riskli gibi.

Simdi benim aklimda iki secenek var;
Eger uygun oldugunu dusunursem ucakla
Olmadi arabayla


Istedigim tarzda yerler bir nevi midilli gibi istiyorum, cok kalabalık olmayan sahil yeri. Yunanistan uzak kalacak araba dersem, aklimda ispanya ve İtalya var. Bu iki ülkede bana önerisi olan var mi?
Italya'da ozellikle Cagliari bölgesine baktim, tarihi ve deniz kismiyla ideal gibi duruyor.
Aklimda soyle 9-10 gun var

 
Hirvatistan iyi olur, hem adasi da var bir suru.


  • kuehles blondes  (18.05.20 19:25:24) 
@kuehles blondes katiliyorum ama daha fransiz vatandaşı olmadigimdan ve hirvatistan Schengen bolgesi olmadigi icin...


  • logisticsmanager  (18.05.20 19:28:10) 
Ben de ayni seyi arastiriyordum, ofistekilerden gelen genel yorum Hirvatistan seklindeydi.

Italya demissiniz, Sardunya Adasi'na gitmistim orayi pek onermem.
  • crown  (18.05.20 19:33:19) 
guney fransa da olabilir bana kalirsa.kalabalik durumunu bilemeyecegim.


  • fakyoras  (18.05.20 19:34:49) 
(bkz: fuerteventura)


  • Bruce  (18.05.20 19:44:31) 
Yeme icme islerini seviyorsan san sebastian- on numero yer - tabi ne durumdalar en ufak bi fikrim yok - ne zaman normallesme baslar vs.


  • euteamo  (18.05.20 19:52:20) 
@crown sicilya adası dusunuyordum.

@fakyoras cogunlukla kalabalik ama pahalı da :) yani çok spesifik yer bulmak lazim orada.

@eauteamo aklimda ama ben akdenize bakan tarafda yer bakiyordum, san sebastian diger tarafa bakiyor. Ama yeme icme konusunda haklısın.

@bruce güzel bir seçenek gibi.
  • logisticsmanager  (18.05.20 19:58:30) 
@logistics manager
Oturma izni yetiyor. Ab vatandasligina gerek yok.

  • kuehles blondes  (18.05.20 20:13:12) 
Costa Brava'ya bakabilirsiniz, harika koyları, gezmek için güzel köy ve kasabaları var, kültürlenmek için de Figueres'te Dali Müzesine gidebilir, Girona'nın sokaklarını gezebilirsiniz. Yemekler, şaraplar, insanlar güzel. Iki sene önce gitmiştik, keşke tekrar gidebilsem :(


  • gmzo  (18.05.20 23:38:39) 
İspanya san Sebastian
Fransa da ise Biarritz (Capbreton) yada Narbonne Perpignan belki ilginizi çekebilir

  • retarder  (19.05.20 02:10:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.