[]

Migros tezgahlardan kendi ürünlerini toplatıyor mu?

Pandemi başkamasıyla beraber önce makarnalarını toplattılar ve bi daha migros marka göremedim civarımdaki hiç bi şubesinde (merkezdeyim ve 4 ayrı yerde şubesi var jet de değil), sonra bu hafta dikkatimi çekti bisküvilerini tamamen toplattılar. Raflarda bir tek uyduruk kek ve birkaç gofreti kaldı kendi markaları olan. Bu bi strateji mi şimdi markalı ürünleri satmak için? Yoksa bilmediğimiz bir şey mi var? Yani en çok tüketilen piyasaya göre biraz daha uygun olan gıdaları kendi markaları altında üretecek firma bulamamaları bana pek inandırıcı gelmiyor da :) Kınum İzmir bu arada. Siz böyle bir şey gözlemlediniz mi?




 
ben de izmirdeyim, makarnalar raflara yerleştiriliyor ve çok kısa sürede tükeniyor. alım gücü düştüğü için nispeten daha uygun olan migros markalı ürünler daha çabuk tükeniyor diye düşünüyorum ben.


  • denef  (18.05.20 18:55:10) 
@denef o benim de aklıma gelmişti ama diğer büyük marketler hala kendi ürünlerini yine aynı fiyata satabiliyor.


  • superfluid  (18.05.20 18:56:56) 
çabuk tükeniyordur. iki aydır markete gitmedim ama sanal marketten migros markalı ürünler de sipariş veriyorum geliyor.


  • inheritance  (18.05.20 18:57:37) 
migrosun kendi ürünlerinin bir çoğu gerçekten güzel. diğer marketlerle arasındaki fark bundan olabilir. makarnaların yerleştirildiğine tanık olduğum için ısrarla migros savundum burda :)


  • denef  (18.05.20 19:04:29) 
Benim de dikkatimi çekti. Aynı şekilde süt de yok. Bence tükenmeyle alakası yok diğer makarna ve sütler full ama Migros sıfır mı ? Farklı saatlerde gittiğimde durum hep aynı.

Benim tahminim ürettirdikleri üretici tek markaya çalışmıyor. diğer firmaya kapasite sözü varsa ve bu dönemde diğeri arttırınca, Migros’ta arz sıkıntısı olmuştur.
  • Mcfly  (18.05.20 20:38:01) 
ucuz olduğu için migros ürünleri çabuk bitiyor. migros süt alabildiğim oldu bu dönemde sanalmarketten (kalmadığı da oldu). makarnasını sevmediğim için almayı denemedim. ama başka ucuz ürünler de kalmıyor (örneğin iyilik paketli ekmek). kürdan ve fırın kağıdı bulamadık bu sefer, uzun süre maya ve susam yoktu vs.


  • slow like honey  (18.05.20 20:48:42) 
izmirdeyim, öyle bir seye denk gelmedim.


  • proteus  (18.05.20 21:58:48) 
Ekim'de market markalarına bir kısıtlama geldi belki onunla alakalı üretimleri düşmüş olabilir
"Yeni düzenleme ile zincir marketlerin kendi markalarıyla sattıkları ürün oranı kısıtlanacak. Marketlere yöresel ürün satma zorunluluğu gelecek. İndirim marketlerinin açılması ise semtin nüfusu, gelir durumu, market sayısı gibi kriterlere göre belirlenecek. Böylece esnafın rekabete karşı korunması sağlanacak."
(git:www.hurriyet.com.tr )
  • not dark yet  (18.05.20 22:03:12) 
istanbul'dayim; bizim gittigimiz subede raflar hep dolu hatta gecen hafta gunluk sutu denemek icin migros marka aldim. pastorize sut de sadece pinar ve migros kaldigi icin migrosunkini tercih ettim.

makarnalari vs bilmiyorum, hic almadim ama sut urunlerinin, salcalarin, deterjanlarin vs cogunu da raflarda goruyorum.
  • fraise  (18.05.20 22:04:58) 
bitiyordur.
istanbul beylikdüzü ve bahçeşehir'de hiçbir sorun yaşamadım.
hiçbir marka maya yoktu en son. o kötü.
  • d e j i n  (18.05.20 22:35:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.