[]

4-5 bin TL arası dizüstü bilgisayar

almayı düşünüyorum. Maksadım office programları kullanmak, internet, netflix, youtube vs. gibi basit aktiviteler. Oyun oynama amacım yok. Tek beklentim bu ihtiyaçlarıma yönelik olabildiğince uzun süre kullanabilmek. Önerileriniz için teşekkürler.




 
ikinci el bir macbook pro diyorum.


  • picassoishere  (18.05.20 17:36:29) 
www.amazon.com.tr

özellikleri çok iyi fakat yeni çıkmış satışa, dolayısıyla hakkında hiç yorum yapılmamış. eğer denemek için vaktiniz varsa alın, beğenmezseniz iade edin.
  • arkadakiadam  (18.05.20 18:01:14 ~ 18:03:17) 
SSD si olan Windows tabanlı bir PC diyorum. Ben MSI dan çok memnunum o fiyatta ürünü var mı bilmiyorum. Gerçi onlar da oyun PC diyor ama oyun için gizli formülleri yok pahalı ekipman kullanıyorlar iste. Kesin o fiyatta ürünleri vardır. Ama şimdi yazarken aklıma geldi MSI çok kalın oluyor ya soğutucu filan derken. Size ince birşey lazım. Lenovo'nun öyle bir modeli vardı.


  • allah yazdiysa bozsun  (18.05.20 18:16:10) 
aradığın laptop bu i5-1 10. nesil.

www.hepsiburada.com

aynısının amd’lisini yani şunu kullanıyorum ryzen 7 3700u var.

www.hepsiburada.com


tam da aynı ihtiyaçlardan bu bilgisayarı tercih ettim. benimkinde harici olarak rx540 var, ama mx250 de hayli hayli yeter dediğin işlemlere. çok hafif ( 1,5 kg ) mobil bir cihaz ekran kaliteli ips, kasası full alüminyum vs tavsiye ederim. sorun olursa özelden yazabilirsin.
  • garavel  (18.05.20 19:11:57) 
madem uzun yıllar kullanacaksın sana ömürlük bir öneri vereyim;

www.hepsiburada.com

diğerleri tüketici serisi bilgisayarlar. bu kurumsal seri. pilinden, anakartına her şeyi farklı.
  • delidir yakalayin  (18.05.20 19:28:36) 
Thinkpad demeye geldim ben de @delidir yakalayın +1 diyorum


  • kullanıcıadımbuolsun  (18.05.20 23:01:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.