[]

dolar hesabına bağlı banka kartı

kredi kartım yok, almayı da düşünmüyorum. bir tane banka kartım var. yurtiçi/yurtdışı internet alışverişlerinde bunu kullanıyorum. yurtdışı alışverişlerinde memnuniyetsizliğim var kur değişiminden kaynaklanan. dolar hesabı için ayrı kart alabiliyor muyum? sanal kart da olabilir. internet bankacılığından bakındım biraz ama çözemedim. banka: garanti




 
Zannediyorum böyle bir şey bankacılık düzenlemeleri sebebiyle mümkün değil gibi.
Hesaptan dolar harcamasında en iyisi enparadır, bir önceki günün merkez bankası kurunu kullanıyordu.

  • atom karincanin torunu  (18.05.20 12:00:09) 
Garanti Bankası Bonus Kart’ın böyle bi uygulaması var. Dolar ve Euro, TL üzerinden size 3 farklı ekstre çıkarabiliyor. Siz de ekstre gelince onu dolar olarak ödüyorsunuz.

Diğer bazı bankalarda da bunu aradım ama bulamadım. Müşteri hizmetleriyle görüşmüştüm, hangi banka hatırlamıyorum, VakıfBank olabilir.
  • damba  (18.05.20 13:50:48) 
Pardon ben kredi kartı alacaksınız sandım, öyle cevap verdim.

Dolar üzerinden harcamayı da YapıKredi’ye sordum(hesap kartı üzerinden), onu da mümkün görmüyorlardı.

Ama bence Garanti bunu çözebilir sanki, bi arayıp konuşmanızı öneririm.
  • damba  (18.05.20 13:53:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.