[]

İnternetten beyaz eşya alınır mı?

camaşır bulaşık makinsası falan. ezik gelir mi?




 
Hiç sıkıntı yaşamadım. Çamaşır makinesi, 2 buzdolabı, ankastre set, bulaşık makinesi vs. Hepsini aldım herhalde şu ana kadar.

Zaten hepsini servis kuruyor. Yamuk vs olursa değiştirirler. Kutuyu siz acmiyorsunuz. Servis gelip açıyor ve kuruyor. Siz Açarsanız garanti kapsamı dışı kalıyor.
  • westblack  (18.05.20 01:52:02) 
peki 3. kata çıkarırlar mı? asansör yok


  • gameofannen  (18.05.20 01:53:53) 
şanlıurfa'da yaşarken televizyon aldım. hassas. 1500 km'ye geldi. 4. kata çıktı. servis kurdu. sorun çıkmadı. bu sizde sorun çıkmayacak anlamına gelmez. çıksa da kutuyu sakın açmayın servis açsın. o zaman sorun olmaz.


  • iddaaci  (18.05.20 02:02:27) 
Çalışıyorsanız ve kargo - yetkili servisi izin alıp evde bekleyecekseniz almayın. Ben almıştım. Kargo getirip eve bırakı. Bir model düşük göndermişler. 1A modelini aldıysam 1 göndermişler. Kargoya bir gün, yetkili servise bir gün. Fark edip iletişime geçtim. Gelip alalım dediler. Bir de kargonun tekrar eve gelmesini bekleyecektim.

Boşverip kullanmıştım.
  • nickini vermek istemeyen uye  (18.05.20 02:11:42) 
şöyle bir düşününce bayiden en son 2000 yılında falan almış olabilirim. tv, klima, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, 65 inçe kadar tv, vantilatör ve kurutma makinesi. şöyle bir düşününce aklıma gelenler.


  • ozdek  (18.05.20 02:17:32) 
Arçelik servisi buzdolabını eve sokarken kapağını çarptı minik bi ezilme oluştu, hemen tutanak tutup birkaç gün sonra yeni kapak getirip taktılar. Başka markayla da sorun yaşamadım internet alışverişlerinde ama arçelike ekstra bi sempatim var.


  • turk kizi  (18.05.20 09:50:08) 
hangi kargo şirketi getiriyor? yani aras yurtçi getirmez heralde. adaölar evrak olan kargoyu çıkarmıyorlar apartmana.


  • gameofannen  (18.05.20 23:41:40) 
geç cevap olacak biraz ama su an gördüm son soruyu. hepsiburadadan alınca genelde horoz lojistik getiriyor. beyaz eşyaları genelde düz kargolar getirmiyor da böyle büyük şeyleri taşıyan firmalar getiriyor. arçelik'in sitesinden alınca direkt kendi servisleri getiriyor araya baska kargo sokmadan


  • turk kizi  (22.05.20 11:18:57) 
Bayiden de alsanız, internetten de alsanız aynı firma getiryor kargoyu. Genelde horoz lojistik oluyor.

Tek dikkat etmeniz gereken, aynı model ürün mü göndermişler o. Bazen model isimleri birbirine çok yakın oluyor, farklı model gelebiliyor. Alacağınız firmanın yorumlarına ve puanlarına bakarsanız, genel bir fikir edinebilirsiniz.



.
  • kartallar yuksek ucar  (22.05.20 12:02:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.