[]

Mac mini mid 2010 için en stabil macOS sürümü SSD'ye nasıl kurulur?

Mac mini mid 2010'deki harddisk ölü olduğu için sıfır bir SSD takmak istiyorum. Ancak boş bir SSD'ye nasıl sıfırdan macOS kurulabilir? Bu versiyon bir Mac mini için en stabil ve sorunsuz çalışacak macOS sürümü hangisidir? Bununla ilgili güzel bir rehber var mı acaba? Son olarak makine üzerindeki NVIDIA 320M ekran kartının sürücüleri buna nasıl yüklenir. Şimdiden teşekkürler.

Cihaz özelliklerini hatırlatmak gerekirse: Core 2 Duo 2.4GHz, 256MB NVIDIA 320M, 8 GB DDR3 RAM ve 256 GB SATA SSD.


 
Ben olsam mavericks yapardım.

daha önce kurmadıysan apple id'ne tanımlı değildir oradan indiremezsin. isoriver'a falan bak da onlar da güvenilir mi bilmiyorum.

güvenirim dersen bana kargola kurayım göndereyim.
  • alperz  (17.05.20 23:55:59) 
Apple id var. Daha önce virtual'e kurmuştum oradan tanımlı.


  • made in ece  (18.05.20 02:05:44) 
Maverick değil de daha yeni sürümlerden stabil olan yok mu? Yeni modern arayüzü kullanan bir sürüm daha güzel duruyor.


  • made in ece  (18.05.20 02:06:53) 
hepsi stabil de senin bilgisayarda tat vermez. istersen dene gör. ben 2011 macbook pro'ya el capitan kurdum takılıyorum. bi keresinde high sierra kurayım dedim gündelik işlerde bile kastı.

dediğin bilgisayar 10 yıllık. uyandırayım. ayrıca yeni mac os'ler(artık x kalmadı) ekran kartını da iyi istiyor. sende o da yok.

dene gör. hepsi stabil. hepsi canavar gibi.

www.macworld.co.uk
  • alperz  (18.05.20 09:10:47 ~ 09:13:07) 
Mavericks'in üstüne gitme, elindeki mac çok çok eski çünkü.


  • roket adam  (18.05.20 13:31:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.