[]

big four partner mülakatı

merhabalar,
haftaya perşembe bir big four firmasında partner mülakatına gireceğim. daha önce böyle bir tecrübesi olmuş olanlar veya şuan bu firmalarda çalışanlar, tecrübelerini/tavsiyelerini paylaşabilir mi? şimdiden çok teşekkürler, tikler hemen gelecek.

edit: departman, tax.

 
ben bi kere girdim bir dizi karakteri olmak istesen kim olurdun sorusuna behzat ç dedim ve bir daha aramadılar. benimkisi video mülakattı.


  • nahtoderfahrung  (17.05.20 15:06:03) 
Pwc tax partnerı kitap okumayı sever misin dedi, sevmem dedim, bizde çalışmak için sevmek zorundasın gibi bi şey dedi elendim. Önceki mülakatlarım çok olumluydu ama.


  • mg3929  (17.05.20 15:41:02) 
herkes elenme maceralarını yazmış. bana da deloitte'da arkadaşların seni nasıl tanımlar dediler. espritüel olarak dedim. elendim. diğer üçünden de elendim gerçi istikrarlı bir şekilde ama onlar nispeten normaldi. birinde doktora yapmak istiyorum falan demiştim. :)


  • passion rules the game  (17.05.20 15:44:06) 
herkesin anıları harika. ben neler yaşayacağım bakalım :D
tüm tecrübesi olanların/çalışanların anılarını bekliyorum :D

  • felixtg  (17.05.20 15:47:53) 
yeni mezun musun? yeni mezunsan esnek calisma saatlerine uyabilecegini soylesen neredeyse yeterli olur. azcik da kafanin calistigini belli et is tamamdir. ogrenmeye hevesliyim falan filan dersin.

yeni mezundan cok bir sey beklemezler, gece 3-4lere kadar calisip sabahinda tekrar mesaiye gelebilecek adam ariyorlar genel olarak.

bol sans.
  • fakyoras  (17.05.20 17:10:51 ~ 17:11:33) 
@duygusuzromantik, hocam partnerler 15-20 yıllık tecrübeye sahipler en az. ben yeni mezun olarak partner ile görüşeceğim orada bir karışıklık olmuş. big four firmalarında yeni mezun işe alım sürecinde ortalama 4 aşama oluyor;
ingilizce ve yetenek testi
ingilizce video mülakat
manager mülakatı
son olarak partner mülakatı.

ben son aşama olarak partner ile görüşeceğim, olumlu olursa teklif alacağım.
  • felixtg  (17.05.20 17:15:46) 
@fakyoras, evet yeni mezunum. çok teşekkürler hocam tavsiyelerinizi dikkate alacağım.


  • felixtg  (17.05.20 17:16:57 ~ 17:17:33) 
@felixtg ne sordular partner mülakatında ?


  • mavi orangutan  (12.09.20 14:08:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.