[]

Kedi malzemeleri, aksesuarları hangi siteden alıyorsunuz?

Mama kapları, kum, çanta, tarak, oyuncaklar kedi için gerekli olan akla gelebilecek her şey. Hepsiburada, n11 vs. değilde sadece bu ürünleri satan bir yer olursa daha iyi olur.

Çünkü bilmediğim, görmediğim yeni şeylere de bakabileyim.


 
petlebi kullanmaya başladım. zamanında teslim aldım. sorunsuz.


  • hippokondriyak  (17.05.20 14:37:58) 
ben uzun süredir petburada'dan alıyorum. memnunum, herhangi bir sorun yaşamadım. ürün çeşitliliği açısından en iyisi burasıdır sanırım. çoğu petshop sitesinden de uygun fiyatları. ama markamama'ya baktım bugün bu ay aldığım her şey orada da mevcuttu ve bir tık daha ucuzdu. gelecek ay orayı deneyeceğim sanırım.


  • slow like honey  (17.05.20 14:47:31) 
hepsiburada ve n11 falan da kullanıyorum.
ama petmekan ve petburada'dan düzenli aldığım şeyler var.
kum için temizmama.
  • blatta hiberna  (17.05.20 14:51:05) 
mama için markamama ve n11 bazen kupon indirimiyle güzel olabiliyor.. ama aksesuar için araştırırım ihtiyacım olduğunda. görmediğim yeni aksesuarlar çıkmış mı diye bir arayışım olmadı. temel ihtiyaçlarla idare ediyorlar, bir de kedi dediğimiz şey öyle yönlendirmeyle "bu yatakta yat, bununla oyuna" falan şeklinde çalışmadığı için gereksiz geliyor.
tabii görüp ne tatlı keşke alsam oynasalar falan dediğim şeyler de oluyor ama daha önce attıkları kazıkları hatırlayıp almıyorum.

  • not dark yet  (17.05.20 15:18:01 ~ 15:19:59) 
Kum ve mama: pet burada. Kum reflex sari kutu kullaniyoruz. Koku problemini en aza indirdi.
Canta: en son ferplast atlas 20 modelini aldik. Genis ve saglam. N11 kullandik.
Mama kabi: ikea’nin plastik kaplarindan aldik. Ayrica bir kac tane de cesitli petshoplardan alinmis porselenlerimiz var.
Tirmalama: ikea cirtcirtli modeli aldik.
Yatak: nerede ucuz bulursam. Yumusak tercih ediyorlar yatak icin o yuzden nerede pofidik bulursam.
Kum kabi: hepsi burada. 2 kedimiz var biri baya iri. O yuzden en buyugunu bulunca aldik.
  • 65 derece  (17.05.20 16:07:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.