[]

Web Sitesi Kurulumu Ama Nasıl?

Merhaba. Daha önce şöyle bir sorum olmuştu:
www.eksiduyuru.com

ThemeForest’tan fotoğrafçılıkla alakalı bir hazır site buldum. Şimdi bu konuda sıfır bilgiye sahip birisi olarak bunun altından nasıl kalkabilirim? Sonuçta kişiselleştirme, şekil tasarım düzenlemesi yapmam gerekiyor. Destek seçeneği var sitenin yapılmasına doğrudan destek vereceklerini sanmıyorum. Bunu nasıl halledebilirim? Youtube’da yada başka web sitelerinden faydalanma şansım var mıdır?

 
hostingi aldınız mı?
bunu wp'ye kurunca admin ekranı geliyor. kişiselleştirme o ekranlardan yapılıyor. ama tasarıma müdahale etmek için kod bilmeniz gerekiyor.

ufak tefek değişiklikleri kendiniz yapabilirsiniz ama siteyi elma iken armut göstereyim diyorsanız profesyonel yardım almanız gerekebilir.

benzer bir siteyi eşim için tek başıma aldım kurdum ve içerikleri eklemesi için kendisine ilettim. 1-2 saatte olayı çözdü ve içerikleri ekledi.

bir de bugünlerde ghost araştırıyorum misal şu örneklerde olan panel panel dizayn çok etkili. ghost.org eğer böyle panel şeklinde tasarım size uyuyorsa ghost ile dakikalar içinde çözülüyor. wordpress'den daha hızlı diyorlar.
  • ozdek  (17.05.20 13:55:32) 
Hosting ayarlamadım daha. Çünkü siteyi şekillendirmeden kullanamam? Gerçi siteyi şekillendirmek için host gerekiyorsa orası başka ama??


  • silah taciri  (17.05.20 14:57:46) 
Localhost'ta (bilgisayarinda) duzenleyip sonra hosta atabilirsin ama biraz zorlayici olabilir. 25 30 liraya yillik hostingler var yerli firmalarda. Bence onlardan alip direkt hostinge kurulum yaparak devam et.

Wordpressle ilgili aradigin hersey google'da mevcut. Bence once bi egitim videolarini izle, takildigin yerleri sor. Diger turlu her seyi sorman gerekecek.
  • brkylmz  (17.05.20 15:41:05) 
@brkylmz peki hostu daha kapsamlı ve başka bir hosta taşırken veri açısından kaybım olur mu?

Son olarak 59 dolar hakkındaki fikirleniz nedir? Satın almak istediğim tema 59 dolar
  • silah taciri  (17.05.20 20:47:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.