[]

Buzdolabı tavsiyesi

Sessiz, uzun süre hizmet verebilecek bir marka model tavsiye edebilir misiniz?
Bir de buzluk kısmı aşağıda mı olmalı yukarıda mı olmalı?



 
Beko'nun standart modellerinden kullanıyoruz 4 yıldır. linkteki arkadaştan. memnunuz. kokular karışmıyor ve uygun saklama koşullarında epey bir süre taze tutuyor birçok şeyi


  • giovanne  (17.05.20 12:47:02) 
alabiliyorsanız bosch alın.
buzluk kısmı size kalmmış. çok kullanılmadığı için aşağıda olması daha kullanışlı. Buzluk kısmı aşağıda olunca sebzelik kısmı tam hizanıza denk geliyor böylelikle her gün kahvaltı yaparken domates almak için dolabın dibine kadar eğilmek zorunda kalmıyorsunuz.

  • gonulcelen87  (17.05.20 12:47:17) 
samsung aldık biz derin dondurucu kısmı altta olanlardan. gayet rahat kullanımı ve sessiz çalışıyo. iyi soğutuyor.
dondurucu kısmı üstte olanları almayı tercih etmedik. cok sık kullanmadığımız için altta olması daha kullanışlı.
3.000 tl di aldığımızda 2 yıl önce. çok pahalı ya da çetrefelli modellere girmedik.
sebzelik kısmı gayet iyi baya uzun süre sebzeleri koruyor. 2-2,5 hafta marul ve diğer yeşillikler durabiliyor.
  • erty_ksk  (17.05.20 12:49:57 ~ 12:50:45) 
model bilmem ama profilo öneririm kesinlikle. zaten profilo ve bosch aynı fabrikadan çıkıyor sadece etiketleri farklı basılıyor. ben 5 senedir kullanıyorum çok memnunum. sebzeleri uzun süre taze tutuyor. buzluk kısmı altta benimkinin genelde stok yapıyorum hafta içi yemek için. gayet memnunum. bir de ben çalıştığım için büyük aldım içine tencereyle koyuyorum yemekleri falan aşırı rahat.


  • buneperhizwhatisthis  (17.05.20 13:07:18) 
gaggenau mielle smeg.


  • mikahakkinen  (17.05.20 13:15:26) 
Biz siemens kullanıyoruz. Gayet memnunuz. Bizim buzluk kısmı yukarıda çünkü aktif olarak kullanmıyoruz orayı. Bizim buzdolabı biraz geniş modellerden.


  • silah taciri  (17.05.20 13:31:11) 
Kasimda evi düzdüm, redditten, fransadaki tüketici dergilerinden falan hepsine baktim.
Bosch alacaktim ama emin ol onda da sorun var. Tavsiyem;
Kaç litre buzdolabi ve dondurucu kismi ayri ayri.
Enerji sarfiyatı?
Kapi acik kalma alarmi var mi yok mu
No frost mu degil mi
Türkiye servisi nasıl?

Bunlari düşünup bir kaç model bul, git magazalarda bak, icini elle. Misal bir kaç üründe içine bakınca olmaz dedim çünkü o cekilen yerleri kesin kirilacakti.

Ben samsung aldim çünkü hem cok övülen bir modeldi hem de istediğim her özellik vardi (aaa+, hacim, alarm, sise koyma rafi, nofrost)

Para sikinti degilse siemens, Liebherr gibi alman mallari iyi diyolar ama emin ol modelden modele cok sey degisir.
  • logisticsmanager  (17.05.20 14:11:39) 
sessizlikse tercihin LG olmalı, desibel olarak araştır, ayrıca çok taze tutuyor. 10 yıl motor garantisi veriyor. Sadece buzdolabı değil tüm beyaz eşyalarında durum böyle. ilaveten enerji tüketimi A+++ ya ilaveten (+%10) tasarruf ile en az elektrik tüketen makinalar da LG’de.


  • bugisme  (17.05.20 17:36:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.