[]

En fazla 5-6 bin liralik TV onerisi

Selamlar; teknolojik gelismeler karsisinda geri kalmis dinozora donustugum icin buraya yazip fikir almak durumundayim:

- Icinde Netflix filan olan
- Goruntu kalitesi iyi (4K makbul diyorlar)
- Internet'e vs baglanabilen
- Bilgisayarla baglanmada sorun yasamayacagim bir TV ariyorum

ne onerirsiniz?

tsk'ler.

 
Bu dediğin paraya 43 inç de var 60 inç de . Ne boyutta istediğin önemli


  • dreamsandcolours  (16.05.20 23:01:02) 
tüm bu yazdıklarından ziyade görüntü kalitesine odaklan bence. diğer saydığın şeyler için mi box tv ya da apple tv almak daha mantıklı.

en pahalı tv bile apple tv'nin sunduğu konforu sunamıyor.
  • brkylmz  (16.05.20 23:30:12) 
7bine xf9005 ve q70r onerebilirim.


  • logisticsmanager  (17.05.20 00:54:29) 
Bende konu açayım mı açmayayım mı teredüttündeyken iyi denk geldiniz. 3 gündür bakınıyorum sanırım çarşamba günü açık mağaza bulursam

www.teknosa.com
bu zımbırtıyı alacağım. İlk çıktığı zamanlara denk gelen samsung 40'' lcd var evde 1 kez ufak bir tamir gördü , bilinçaltım bu yüzden samsung al diyor yine. Özelliklerde iyi gibi.
  • synax  (17.05.20 00:56:44) 
4k, smart, oled, tv diye aratın, size en uygun olanı seçin


  • ankarakecisi  (17.05.20 11:42:25) 
peki lg samsung sony vs arasindan hangisini onerirsiniz?


  • nefertarii  (17.05.20 13:46:59) 
Nefertarii marka degil model onemli. Misal lgnin alt kademe ürünleri kötü. Ama üst kademeleri baya iyi.


  • logisticsmanager  (17.05.20 15:51:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.