[]

Klima tavsiyesi rica ediyorum + Samsung Windfree yorumlarınız?

70 m2 2+1 eve klima almam gerekiyor. Klimanın yeri belli, mümkünde güçlü bi model alayım da tüm eve soğuğu bassın istiyorum. Min 24000 btu baktım. Vestel'in bir kliması var, önceki evde onu kullanıyordum.

Onun dışında önerebileceğiniz bir marka model var mıdır? Samsung windfree diye bir şey çıkarmış, biraz fiyat farkı var ama gerçekten değecek bi fark yaratıyor mu?

Klimadan tek beklentim iyi soğutması fakat bunu yaparken suratıma soğuk rüzgar estirip beni hasta etmemesi.

 
Yer cekimsiz ortamda cikolata aksin ama tadi cilek gibi gelsin.

Klima karsisindaysaniz terliyseniz her turlu carpar zaten. Size dokunmayacak sekilde montaj yaptirirsiniz.

Benim tavsiyem bugunlerde de acik olan bir Koctas magazasina ugrayin. Fix olursa daha iyi olur sokak arasinda oluyor onlar.
  • baldan kaymak  (16.05.20 22:56:00) 
Aynen biraz öyle oldu maalesef. Klima yeri belli olduğu için dokunmayacak şekilde monte ettirmem imkansız. Koçtaş'ta da elemanlara hangi marka para bastıysa o ürünü pompalıyorlar, o yüzden kullananlardan yorum almayı tercih ederim.ç


  • roket adam  (16.05.20 23:17:30) 
tek bir klimayla 2+1 evin esit bi sekilde sogumasi imkansiz gibi bi sey. Hani evin plani uygunsa ve klimayi koridora taktirsaniz belki boyle bi ihtimal var, diger turlu zor.

benim tavsiyem sadece "suratıma soğuk rüzgar estirip beni hasta etmemesi" konusunda. klimanin onune konulan 'klima aparati' diye bi sey var. havanin direkt gelmesini buyuk olcude engelliyo
  • lamartin  (17.05.20 14:44:30) 
Vestel Flora 18000 btu aldım. Ev küçük olduğu için tüm evi gerçekten soğutabiliyor, merak edenlere önerebilirim.

Hasta etmemesi konusunda baldan kaymak haklıymış :)
  • roket adam  (08.08.20 18:20:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.