[]

libadiye sahrayıcedit arası scooter ile gidilir mi

tam olarak bulgurludan atatürk caddesine işe gittiğim haftada 2 3 gün xiaomi m365lerden alıp toplu taşımaya karışmadan yolculuk yapmak istiyorum. yokuşlar vs için pro modeli mi yoksa düz modeli mi iyi olur. yoksa o güzergahta pek yokuş yokmudur bilemedim size sorayım dedim.




 
bisiklet daha işinizi görür sanki libadiye biraz daha dik yokuş var.


  • kveldulv  (15.05.20 22:25:42) 
emaar göztepe arasındaki yokuş biraz korkuttu aslında fakat libadiyeden değilde paralelindeki karlıdereden düz gidince atatürk caddesine bir çıkış buldum haritadan. ama yokuş var mı bilmiyorum.


  • camiroquayınız  (15.05.20 23:04:28) 
Bir kere Martı'dan kiralayıp denemeni öneririm. Bana da gidilir gibi geliyor.


  • roket adam  (16.05.20 00:38:38) 
gitmemenizi öneririm. libadiye caddesi güvenli bir yol değil. çok fazla servis otobüs var ve karışık. üstelik tamamı yokuş. google earth indirerek istediğiniz bir kesitin yükseklik profili oluşturabiliyorsunuz. yokuş ile ilgili sorunuza tam cevap olur. karlıdere ile libadiye aynı yokuş iki cadde de sıkıntılı. canınızı seviyorsanız arabadan başka birşeyle geçmeyin o yollardan.


  • tukenmez adam  (16.05.20 09:07:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.