[]

Acer Laptop

yakın zamanda acer'in son model laptoplarından birini aldım. (aşağıdaki)

ancak hafızası 256 GB diyor. iki oyun yükleyince tıkandık. bunu artırmanın bir yolu var mı? son dönem teknolojisi olmasına rağmen bu kadar düşük harddisk normal mi?

www.mediamarkt.com.tr

 
normal, ssd bu. ssd ler maliyet olarak daha pahalı olduğu için 1 tb falan zor bulursun veya fiyatı çok çok yüksek olur. şöyle söyleyeyim apple da 256 ve 512 lik ssd nin farkı 1.700 falan ( yanılmıyorsam ) sen hesap et gerisini.


  • garavel  (15.05.20 17:28:50) 
laptop olmasa sırf depolama için ayrı hdd al diyecem ama laptop için çok zor. anca harici hdd alırsın


  • carpenic  (15.05.20 18:13:15) 
youtu.be
Bu elemanda ayni makinenin 1tb hddli ve optane m2ssdlisi var. Bu ne demek muhtemelen senin makinede de hem 2,5inclik sata3 girişi, hem de m2 formunda ssd girişi var. Bunun için ulaşmaya çalıştım ürünün global sitesinden teknik ozelliklerine ama bulamadım. Yapacağın donanım özelliklerini gösteren bir program yükleyerek ssdnin modelini öğrenmek. Veya eğer kasanın altını açmak kolaysa ki yine youtube'a bak videolar vardır, altı aç portları bul. Böylece 256gb ssd dururken yanına bir ssd/hdd alabilirsin ikinci depolama birimine göre. M2 bossa m2 ssd, 2,5 inclik sata boşsa oraya hdd veya ssd alabilirsin.

  • karacigerim vur kadehlere  (15.05.20 20:15:16 ~ 16.05.20 15:55:07) 
Şanslısınız, ekstra bir slotu varmış hdd için. Yorumlara bakın. www.hepsiburada.com


  • kedikumunaiseyenadam  (15.05.20 20:18:10) 
@kiyiya vuran dildolar hafızada yer kalmadı anlamında kullandım tıkanma kelimesini. oyunun oynanışı ile ilgili bir sorun bulunmuyor.


  • tantunisultansuleyman  (16.05.20 10:29:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.