[]

sekerli parfum - 15 yas icin

merhaba,

15 yasindaki ergenimiz icin parfum arayisindayim. sekerli kokulari seviyor, victoria's secretlarin body mistlerinden hangisini onerirsiniz?

baska hangi parfumlere bakayim? bakayim derken, magazaya gitmeden online alacagim icin yorumlara dayanarak hareket edecegim.

tesekkurler.

 
Bütçe nedir?
Bütçeniz uygun ise vera wang princess çok güzel şekerli bi parfüm, ağır da değil.

  • bir nick var benden iceri  (15.05.20 14:37:08) 
@bir nick var,
vera wang'in fiyati oldukca uygun geldi, ancak gordugum kadari ile uc cesidi var, "princess", "princess flower" ve "rock princess", klasigi en iyisidir diye dusunuyorum, hatta amazondaki yorumlar o kadar iyi ki neredeyse kendime alacagim :D

tesekkur ederim.
  • the end of time  (15.05.20 15:13:03) 
lolita lempicka kesinlikle.
mavi/mor, elma gibi şişesi olan.

  • jimjim  (15.05.20 15:40:45) 
Ck euphoria demiş adam ya. Ne garip adamlarsınız.
Bu koku hem erkek hem de limon kolonyasından hallice.

  • Unde bach canim  (15.05.20 16:02:40) 
Euphoria nin kadin versiyonu da var ve oldukca hos bir koku, sakin olun lutfen.

www.amazon.de
  • the end of time  (15.05.20 16:09:55) 
ben de burberry demeye gelmistim. ergenligimin bayik seker kokusu geldi aklima :) o yasta seviliyor ama :)


  • kalemiticeyn  (15.05.20 16:15:13) 
@the end of time 26 yaşındayım ben ara ara kullanıyorum, o parfümü sıktığımda insanlar durdurup parfümün neeaağ diye soruyorlar, cidden çok hoş bi kokusu var.
Evet klasik olanı en güzeli, bi tane de kendinize alın pişman olmayacaksınız :)

  • bir nick var benden iceri  (16.05.20 03:25:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.