[]

Meyve sineklerinden nasıl kurtulurum?

Yeşil alanın bol olduğu bir sitede oturuyoruz, dolayısıyla yazın sinek vs oluyor ama bu sene minik meyve sinekleri (sanırım ismi bu) mutfağı işgal etmiş durumdalar. Hic bu kadar cok olmuyorlardi. Mutfakta açıkta meyve,sebze vs hiçbir şey yok. Elma sirkesi ise yarıyor dediler, koydum ama bir işe yaramadı. Böcek ilacı sıktım yine aynı. Ben bunlardan nasıl kurtulurum?

Teşekkür ederim şimdiden herkese.


 
Pet bir pet siseyi 3 parca olarak dusunun uç kısmından 1/3 unu kesin kalan alt kisma sirke doldurun sonra icine yavasca bir miktar bulaşık deterjani dokun bu sirkeye konan sineğin dibe çökmesi için gerekli kestiginiz kısmı da ters cevirerek siseye geri oturtun 1 haftaya silinirler

Su sekil

encrypted-tbn0.gstatic.com
  • apocalipy  (14.05.20 18:32:07) 
benim de etrafım bahçe, çalışma odamın camında ve telinde sürekli küçük meyve sineği ya da yavru kara sinek benzeri sinekler var.
camı açınca hepsi içeri doluyor tabii.
daha önce hiç olmazdı.

tele sinek ilacı sıkınca olan sinekler ölüyor, ama yeniler geliyor yine.
teli ve pencerenin içini falan basınçlı buharla temizledim, yine olmadı.
kapıcıya hortumla su tutturdum cama daha bu sabah, şimdi yine kaç tane öldürdüm.
ne yapsam olmuyor, sürekli telde ve camın önündeki demirin etrafında 5-10 tane minik sinek oluyor.

raid'in kokusuz sinek spreylerinden alıp gördükçe üstlerine sıkıyorum, başka çözüm bulamadım.
ben de çıldırmak üzereyim.
  • blatta hiberna  (14.05.20 18:35:37 ~ 18:38:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.