[]

Telefonumun ekranındaki sorun!

Nasıl oldu bilmiyorum ama telefon ekranım fotoğraftaki gibi oldu. Sıvıyla temas etmedi veya düşmedi. Masanın üzerindeydi yemek yedim geldim bir baktım böyle olmuş. Sorun nedir ve nasıl düzelir? Teşekkürler.




 
LCD ekran gitmiş, gitgide büyüyecek o iz. Verilerini vs yedekle bir an önce ekranı görüyorken. LCD ekranın değişmesi lazım, başka çözüm yok.


  • John Bloor  (14.05.20 14:56:04) 
Anladım teşekkür ederim. Peki orjinal ekran fiyatı ne kadar acaba bir bilgin var mı? Ya da orjinal olmayan bir ekran taktırsam sıkıntı yaşar mıyım?


  • lideraydin  (14.05.20 15:01:22) 
Elinizdeki telefonu anlayamıyorum ama benim Samsung note5 e 900 lira istediler geçen sene. Yeni telefon alınacak gibi duruyor korkarım


  • allah yazdiysa bozsun  (14.05.20 15:23:26) 
Telefon samsung j5 pro hocam. Değer mi acaba yeni ekrana? Yoksa yeni telefon mu bakalım?


  • lideraydin  (14.05.20 15:33:50) 
Ortalama 300 liraya yan sanayi ekran değişimi yaptırırsın.


  • John Bloor  (14.05.20 15:47:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.