[]

Tuhaf kuru öksürük ve göz akması

İki haftadır gece uyuduktan yaklaşık bir saat sonra kuru öksürükle uyanıyorum. Boğazım gıcıklanıyor ve sürekli öksürmem gerekiyormuş gibi bir his oluyor. Bu öksürük geldiği zaman uyandığımda sol gözümün tam açılmadığını ve yaşlar aktığını fark ediyorum. Baya baya göz yaşları akıyor gözümden ve gözüm yanıyor. Aynı anda sol burun deliğim de tıkanmış oluyor.

Gözün yaşarması ve akması durumu bu öksürük başlamadan bir hafta kadar önce sadece gece değil, gün içinde de oldu. Sabah uyandığımda her şey normale dönmüş oluyor, gayet dinç hissediyorum.

Sanırım bu hastalık değil de alerjik bir durum. Üzerime örttüğüm battaniyeyi değiştirdim, geçmedi. Yattığım odayı değiştirdim geçmedi. Evde 8 senedir kedi var. Kediden olabilir diye düşündüm. Ama benim odam kedinin girmediği tek oda ve bir seferinde öksürükten uyuyamayıp kendi odamdan kedinin yattığı odaya geçince uyuyabilmiştim o odada. Kediden olsa tam tersi olması gerekirdi?

Sizce bu ne olabilir? Doktora gitmek istiyorum ama MHRS randevu sistemi randevuları göstermiyor sanırım Corona'dan dolayı. Hangi bölüme gitmeliyim bunun için?

 
valla oksuruk ve konjoktivit corona belirtilerinden oluyor. ikisinin de baslangic evreleri olabilir.


  • buenosdias  (14.05.20 13:07:59) 
Aynısı bende vardı. Göz kanalları buruna bağlı, buradan deşarj oluyor. Burun tıkanınca göz de akıyor.
KBB ye gideceksiniz, büyük ihtimalle sinüs tomografisi de isterler.
Rinit kaynaklı konka hipertrofisi, sinüzit zart zurt birsürü şey diyecekler.
Standart bir şey ise günlük 40 dklık bir operasyonla 1 haftada normal hayata dönersiniz.

Rinit bazen alerjik bazen de alerjik kaynaklı olmayabiliyor.
  • spankenstein  (14.05.20 15:46:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.