[]

fenerbahçe kombine kart hakkında bikaç soru

merhaba fenerbahce kombine kart almayı düşünüyorum. maraton üst c blocktan alıcam. fakat her maça gidemiycem.

tek maçlık için kombinemi nasıl satabilirim. hangi sitelerde ilanları oluyo bunun?

birde satış işlemi nasıl oluyo adamı stada nasıl sokuyoruz yanındamı gitmem gerekiyo yoksa veriyim kartı aryım feneri benim kart çalındı yenisini yollayın filan?

birde tüyoları nedir ilk defa alıcam göte gelmiyim

 
Sitelere ilan koyulmuyor pek ama isterseniz www.karaborsabilet.com diye bi site mevcut. Tanıdığa satmanız en iyisi. yada burdan ilan verirsiniz bulursunuz satıcak birini.

şatış işlemi de şöyle oluyor. adamla birlikte gidiyosunuz. kombineyi okutuyosunuz. turnikeden o geçiyor. siz de kombinenizi alıp dönüyorsunuz.
  • zozjotejmnk  (02.05.10 00:34:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.