[]

istanbul'da ev bulmak... (lutfen yardim)

Merhaba iki tane secenek var; biri Selenium Residence (Yenibosna metro cikisi) ve Halicioglun'daki Okmeydani duragina yakin Baylassin Prime. Ust sinir 3000 ve yeni bina aradigim icin dogru duzgun bir sey bulamiyorum ya? Buralar guvenli midir? Selenium yasi 5-10 yil arasi; Baylassin Prime yeni bina.

Bana bir sey onerin lutfen. Metrobuse yakin bir yer ariyorum; deprem korkusu yuzunden ne yapacagimi da bilmiyorum...


 
Metrobüs güzergahı sizin için tek kriterse diğer yerlere bakın derim ben. Aylık üç bin lira verecek olsam kesinlikle yenibosna veya halıcıoğlu’nda oturmazdım.


  • ruhen hastayim ben  (13.05.20 22:15:16) 
Tamam ama bahsettigim su yeni bina ve metrobus guzergahi (is yerim yenibosna'da)+ ust sinir 3000+ deprem bolgesi olmasin...

boyle olunca da hemen bulunmuyor inanin. ya da ben aramayi bilmiyorum galiba?
  • nefertarii  (13.05.20 22:21:32) 
depremden korkuyorsanız ve metrobüs güzergahında bir yer arıyorsanız kriterlerinizi yenileyin. avrupa yakasında öyle bir yer yok. ancak anadolu yakasında acıbadem. olabilir.
ya da metrobüsten uzak bir yer seçeceksiniz. bu arada metrobüs, ulaşım için kesinlikle iyi bir tercih değildir.

  • tururo  (13.05.20 22:41:31) 
Deprem öncelikli düşünüyorsanız TEM sınırdır. TEM'in güneyi kötü durumda. Allah göstermesin ama metrobüs hattı boydan boya tehlikeli. Metrobüsün güneyi ise çok riskli. Başakşehir ve metronun geçtiği diğer yerlere bakın. Olmazsa düşük katlı binalara yönelin. İstanbul'da ev aramak işkence. Kolay gelsin.


  • mehmettekin  (13.05.20 22:45:31) 
Bence halkalı düşünebilirsin. Soyak olimpikent siteleri çok güvenli. 2+1 daireler de o civarlarda. Marmaray istasyonu yakın.yürüyerek gidemezsin ama minibüsle falan 10 dk. Belki daha da kısa.


  • makarnacanavari  (13.05.20 23:05:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.