[]

Instagram'da Takipci Nasil artiyorsunuz?

Sevgili romalilar,

esim ve ben almanyaya tasindiktan sonra kendi deneyimlediklerimizi, basimizdan gecenleri, zorlayan ya da bilmeyip sonradan ögrendigimiz noktalari yazmak icin bir blog kurduk. Her sey iyi güzel giderken aklimiza takipci sayisi artirmak ve daha cok iletisim kurmak geldi ve instagram hesabini da actik ama gel gelelim takipci sayimizi bir türlü artiramiyoruz. Amacimiz 10k üzerine ulasmakti ama hic emin olamiyorum ne kadar gercekci olacak.

Bilenler edenler siz nasil 10k üzerine ciktiniz, neleri yapmak lazim hele bir yol gösterin agalar/hanimefendiler

 
sektöre hakim değilim, gözlemlediğim kadarı ile söylüyorum,

facebookda blogları olanlar birbirini takip etsin diye gruplar var belki o tarz bir şey düşünebilirsiniz. twitterda yoksanız, twitterdan da sayfanızın reklamını yapın

yine facebookda yurt dışı ile ilgili, seyahat ile ilgili olan gruplarda tanıtım yapabilirsiniz. tabii her grup buna izin vermiyor, bir yerden sonra grubun amacı dışına çıkılıyor.

edit: sayfanızı silmeden tıklamıştım :), geçmişten tekrar buldum baktım, normal vatandaş gözüyle, bana hitap eder mi diye. hocam sizin blog direk spesifik konulara hitap ediyor. almanya'ya gitmek isteyen birinin google araması sonucunda çıkacak bir sayfasınız. elbette reklamda önemli.

tabii ne çizgide gitmek istiyorsunuz takdir sizin.

mesela alman filmlerinden bahsedebilirsiniz, seyahat filmleri, yol filmleri ile ilgili yazı yazabilirsiniz. almanya tarihinde ilgi çekici şeyler yazabilirsiniz. tabii onları karıştırmayalım "education, career, life and travel" sadece derseniz
almanyada ki karantina durumundan bahsedebilirsiniz.
uçak biletlerine bakıp ucuz olduğu zaman 10 euroya münih var deyip story atabilirsiniz.
alman disiplininden bahsedebilirsiniz iş hayatında
başınızdan geçen komik anılar varsa
almanya'ya gelip gezilmeden dönülmeyecek 10 yer, yenilmeden dönülmeyecek 10 yemek gibi gibi ülke ya da şehir bazında içerik üretebilirsiniz.
ayda 1 yazı yazıyorsunuz galiba o sıklığı artırıp biraz daha dinamizm katabilirsiniz.

dediğim gibi bu işlerden anlamam, bu oluşum ile ilgili hiç tecrübem yok, nacizane bir vatandaş olarak benim ne ilgimi çeker diye düşündüm içerik açısından onları yazdım.

günümüzde insanlar okumaktan çok video izlemeyi tercih ediyor. kısa kısa videolar çekebilirsiniz.
  • fezagezgini  (13.05.20 22:11:31 ~ 22:29:58) 
Instagram hakkında bilgim yok ancak sosyal medyada başarılı olmak istiyorsanız, etkileşimin organik olmasına dikkat etmelisiniz. Yani sahte ya da bot hesapların sizi takip etmesi çok zarar verir. 10000 tane yazdıklarına, konuştuklarınıza ilgi göstermeyen takipçi yerine 5 tane yorum yapan, beğenen takipçi daha faydalıdır.


  • mehmettekin  (13.05.20 22:55:02) 
Paralı reklam verebilirsiniz ki bence en sağlıklısı. Instagram veya YouTube sponsorlu reklam


  • olaylar olaylar  (13.05.20 23:03:05) 
Sizinle ilgilenebilecek, ortak ilgi alanına ait kişileri takip edin.
Instagram Soru Cevap yapın ve profilinize sabitleyin
Youtube'a video koymak çok iyi olur tabii
  • kaset  (14.05.20 02:19:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.