[]

şu kasa alınır mı?

www.hepsiburada.com 4000 lira bandında bu kasa sizce alınır mı?

niyetim oyun oynamak. varsa başka önerileriniz alırım?


 
n11 de çok daha çeşitli ve güzel sistemler satanlar var geçen reklamlarda çıktı burda tıkladım baktım.

adamlar tüm detayları anakartına, ramlere kadar herşeyi de yazmış.

çok çeşitli fiyatlarda kasalar var.
  • hem şişko hem deli  (12.05.20 22:08:01) 
Işlemci 12nm lik ise iyi. Ekran kartı iyi rx580 ayarında diye biliyorum. anakart s2 desteği olsa iyi olurdu. Ssd ve ram de iyi. Parçaları teker teker internetten bakıp bi kıyasla. Iyi dediklerim fiyatına göre iyi sonuçta 3000 tl lik ekran kartı da 1000 tl likte. Kasa 2 fanlı olsa yeter zaten bide 500w olsun. Son olarak bu bilgisayarı almak istersen dh forumdan alışveriş çeki bak bulamazsan dm at bakarım.


  • Topalordek  (12.05.20 22:16:56) 
Yazmayı unutmuşum YouTube dan cihaz.tv nin son videolarına da bak mutlaka. Anakart b450 daha iyi ama a320 s2h de yeterli.


  • Topalordek  (12.05.20 22:19:39) 
power supply 450w düşük kalmış. her ne kadar incehesap, teknobiyotik vs. sitelerden alınmasını önersem de bu sistem fena değil fiyatına göre.


  • papuayenigine02561  (12.05.20 22:20:04) 
konetsunun benim duyuruma yazdığı cevaptan sonra

power supply'nin bilgisayarın en önemli parçası olduğunu düşünüyorum.

muhtemelen markasız gerçekten o değerleri vermeyen ve sorun çıkarması muhtemel bir power supply takılmıştır.

kaliteli psler ciddi ciddi pahalı.
  • hem şişko hem deli  (12.05.20 22:22:02) 
benimde kafamdaki sorunlardan birisi power supply en azından 500w olsaydı daha güzel olurdu. teknobiyotik bence de güzel hatta şunu www.teknobiyotik.com almayı düşünüyorddum da neden aynı bilgisayar 200 lira daha pahalı anlayamadım.

cihaz.tv yi yeni duydum bir bakınayım.
  • belkider  (12.05.20 22:27:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.