[]

Kedi beslenme düzeni

Kedim 1.5-2 aylık geçen haftaya kadar özel bir mama hazırladım hep, geçen hafta 3 gün yaş mama ( evde kendim pişirdim ciğer kabak patates havuç biraz makarna şeklinde). Haftanın 3-4 günü de kuru mamaya başladım.(Acana, çok araştırıp doğala yakın olan bu mamayı buldum) Bol su içirmeye çalışıyorum. 2-3 saatte bir yediyorum. İlk sahiplendiğimde 5 gün dışkılamamıştı dert etmiştim şimdi 4 günde 2-3, 3-4 kere dışkılıyor. Bu düzende bir hata var mı? Daha tecrübeliler verebileceğini ek önerilerinizi beklerim.




 
Revize: Dışkılama durumunu 4 günde yazmışım. Günde 2-3, 3-4 kere dışkılıyor


  • Semi  (12.05.20 19:48:55) 
normal geldi bana. yalnız haftada 3 gün yaş mama biraz çok gibi değil mi? ben haftada 1 80-100 gram yaş mama, haftada 1 ödül çubuğu, her gün bittikçe kavanozdan tazesi üstüne eklenecek şekilde 70-100 gram kuru mama ve her sabah tazelenecek şekilde içme suyu veriyorum. dışkılaması günde 2-3 oluyor ama çok takip etmiyorum. sorun yaşadığında zaten tepki veriyor hemen kediler.


  • golgi aygıtı  (12.05.20 21:05:47) 
Ben de Acana veriyorum benimkine, tahılsız olduğundan daha seyrek dışkılıyor. Yalnız, 2-3 saatte 1 yedirme kısmını anlamadım, 5 kilo kediye verip vereceğiniz max 75 gram zaten Acana için. Kaldı ki doğala yakın ve cazip katkıları olmadığından öyle çok iştahlı da yemiyor ara ara kalıyor tabağında. Günde 25'er gramlık 3 öğüne bölseniz yeterli olur sanki.


  • koskoca kirpi  (12.05.20 22:52:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.