[]

vodafone mu turk telekom mu

hangisi? hattı taşıyacağım turkcell'den. internet dışında fazla arama yapmıyorum. çekim gücü ve ucuzluk önemli.




 
Bu tamamen bulunduğun yere bağlı. Turkcell den sonra kalite olarak beklentini düşük tutmalısın. Turkcellden Vodafone geçtim. Ses kalitesi fark edilebilecek şekilde kötü. İnternet hızı olarak Turkcellden 50-200 mbit arası hız alabiliyorken Vodafonedan 10 mbit ve daha az alabiliyorum.

Vodafone şöyle; Alo diyor mu diyor, çekiyor mu çekiyor. Hız, kalite gibi şeyler yok.

Genelleme yaparsak;
Çekim Gücü
Tcell > TT >VF
Ucuzluk
TT > VF > Tcell

*Tekrar ediyorum lokasyon çekim gücünde çok önemlidir. Öyle bir yerde yaşarsınız Turkcell çekmez Vodafone full çeker.
  • infernalcadre  (12.05.20 19:19:34) 
ucuzluk tt
çekim gücü bulunduğun lokasyona değişmekle beraber kişisel deneyim vodafon.

  • unabomber  (12.05.20 19:21:21) 
Bulunduğunuz ile göre sorunun cevabı değişiyor dikkat edin. Mesela normal algı
Turkcell>Vodafone>Telekom
Şeklindedir muhtemelen. Ancak benim bulunduğum il genelinde Turkcell > Telekom > Vodafone şeklinde... Kesinlikle çevrendekilerin tecrübelerini dinle.
  • creedwar  (12.05.20 19:37:16) 
tt en ucuzu ama en rezaleti kalite anlamında. vodafone tarife dışı en çok geçireni. turkcell en pahalısı. hepsi kötü, sen aradığın özelliklere göre seç


  • monicapp  (12.05.20 19:38:31) 
vodafone


  • since1907  (12.05.20 20:48:09) 
hem ucuzluk hem çekim gücü bakımından türk telekom.

vodafone hem daha pahalı, hem de interneti leş.
  • jelly bear  (12.05.20 21:41:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.