[]

güneş enerjili ve ya alternatif şarj

Evde bilgisayarla çalışan biriyim bazen dışarıda dağda bayırda sessiz ortamda çalışmak istiyorum ama elektrik her yerde olmuyor. Bunun laptop için taşınabilir şarj aletleri önerisi istiyorum. Pek anlamam güneş enerjisiyle kendini şarj eden bir kaç cihaz buldum ama telefonu şarj ediyordu. Kullandıysanız eğer benzer ürün, tavsiyeleriniz önemli benim için.




 
tr de satan yok galiba. varsa da sizin laptoba uygun voltaj ve amper sağladığından emin olmanız lazım. telefonlar gibi kabloyu takayım olsun değil.

bazı laptoplar usb-c den de şarj oluyor. powerbank varsa büyük hacimli yine olabilir.

laptobun bataryası çıkabiliyorsa ek batarya alabilirsiniz. ya da şöyle bir şey var

urun.n11.com

ya da macbook :)
  • fezagezgini  (12.05.20 16:08:11) 
- laptop için epey büyük panel gerekir taşınmaz. zaten her daim güneş de olmayacak.

- usb type-c üzeriden şarj olan bir laptopunuz yoksa taşınabilir şarjlar da işe yaramaz.

- pili 12-14 saat giden makinalar var onlardan almak ya da yedek pil en sağlıklısı olur.
  • orpheus  (13.05.20 12:55:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.