[]

Geçtiğimiz hafta sipariş verip kargosu eline ulaşan oldu mu ?

Sözlükte de kargo şirketleriyle ilgili bir başlık açılmış.Genel bir sorun mu yoksa benim şansım mı? Kargolar hafta sonu çalıştı mı? Çarşamba günü kargoya verilen siparişim 40-50 km mesafede kargo takipte hala yolda diye geçiyor. Kargo şirketi MNG bu arada.Müşteri temsilcisine zaten ulaşılamıyor. Çaresiz bekliyor muyuz?




 
Lens siparişi vermiştim. Bu sabah yurtiçi kargo kargoyu getirdi.

Ama bazı kargo şubelerinde yoğunluk olduğu söyleniyor. İki hafta önce gittigidiyor'dan verdiğimiz siparişi kargo şubesi yoğunluktan kabul etmiyor diye bir hafta geç kargoya verdiler.
  • GoodMorningTeacher  (12.05.20 01:41:33) 
Perşembe günü pazartesi teslimatlı sipariş verdim. Bir iki saat gecikmeli geldi bugün.


  • ruhen hastayim ben  (12.05.20 01:45:07) 
Kargolar depolardan çıkıyor da şubelerde aşırı yoğunluk ve kota olduğundan gönderimi sıkıntı. Neredeyse 24 saate kadar çalışan şubeler var. Eskisi gibi dün aldım sabah geldi devri bu dönemde yok gibi görünüyor.


  • bahoho  (12.05.20 02:13:45) 
Teşekkürler cevaplar için, bana denk geldi herhalde çaresiz bekliyoruz.Birde hafta sonu sokağa çıkma yasağında kargo şirketleri çalışıyor mu bilginiz var mı ?


  • glavina  (12.05.20 02:14:43) 
evet çalışıyorlar. hatta pazar günü bile dağıtım yapanlar var. belki de hepsi yapıyordur bilmiyorum. kargo konusu tamamen muamma bu arada yani genellemek imkansız mahalle mahalle şube şube çok değişiyor.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (12.05.20 02:19:37) 
Aras Kargo, adres eksik deyip getirmedi. Telefon numaranız yanlış vs. dedi. Telefonda görüştüğüm kişinin duraksamalarından söyleyebilirim yüzde yüz yalan söylüyorlardı. 3 gün bekleme süresi varmış kargonun, son gün arayıp gidip almak zorunda kaldım. Aras Kargo sıkıntı yaşadığım tek kargo şirketi. Zorunda kalmadıkça tercih etmiyorum.


  • black holes in the sky  (12.05.20 02:19:48) 
mng siparişimi 2 haftada getirmedi. en son gittim kendim aldım.


  • jelly bear  (12.05.20 02:21:06) 
@black holes 3 gün bekleme süresi gönderim şubesinde mi varış şubesinde mi? varış şubesine gelse gidip dağıtıma çıkmadan teslim alacağım. Henüz varış şubesine gelmemiş kargom bir de orada mı 3 gün bekleyecek?


  • glavina  (12.05.20 02:25:13) 
@jelly bear yapma ya. Şehirler arası yasak olmasa ben de gidip alacağım.


  • glavina  (12.05.20 02:27:18) 
dün sabah (pazartesi) şubeye teslim edilen, ankara > istanbul paketinin tahmini teslimine çarşamba demiş yurtiçi kargo. normalde 1 gün malum ankara'dan istanbul'a.

direk 2 gün süre vermeye başladılarsa sıkıntı vardır :/

bir de kargoyu gönderen arkadaş "özellikle sabah erken saatte vermeye çalıştım, bazen aynı gün işleme alamıyorlar her paketi" dedi. anlaşmalı göndericilerinden gezerek aldıkları paketleri de gönderici şubeye yığıp sırayla işleme alıyorlar muhtemelen.
  • savidan  (12.05.20 02:28:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.