[]

Erkeklere Özel Soru - İğrenç Gelebilecek İbareler İçerir

Merhaba arkadaşlar, eczaneye sormaya çekindim. Sizden çekinmedim. Cinsel noktadan başlayıp arkaya doğru çoğalan kılları en sağlıklı şekilde nasıl alırız? Tehlikeli ürünler önermeyin lütfen. Midenizi bulandırdıysam kusura bakmayın. Peşinen teşekkürler.




 
Jilet tabiki
Mach 3
Başka yolu var mı ki?
  • etna  (11.05.20 21:54:35) 
Eczaneye sormamissin iyi ki :)

Philips'in bunun icin uretilen modelleri var, bodygroom serisiydi sanırım, iş görüyor.
  • msb  (11.05.20 21:58:36) 
Gillette'in Banyo serisi jiletleriyle de alabilirsin, msb'nin dedeigi gibi bodygroom makinelerle de. jiletle cildini kesmekten korkuyorsan bodygroomlar daha guvenli. zaten uretim amaclari da bu tur vucuttaki killari almak.


  • crucio  (11.05.20 22:09:02) 
erkekler icin en iyi secenek jilet, agda yaptiran da var ama başkasının yardimini alman gerekir.


  • proteus  (11.05.20 22:39:36) 
Bu soruda iğrenç gelebilecek hangi ibare var yahu? Cinsel bölge veya genital bölge demek mi kıl demek mi iğrenç? İnsanların vücutlarıyla ilgili çok temel şeyleri böyle abartı iğrenç şeyler gibi sunması çok tuhafıma gidyor. Tıpçı olduğum için mi bana normal geliyor dicem de yani nolcak genital bölge, penis falan demek iğrenç olmamalı :D kıl da hepimizde var yani memeli hayvanız şurda dshhsd

Cevap olarak arkadaşlara katılıyorum, sadece bu konuya kafayı bayadır takıyodum ondan belirttim. Bodygroom iyidir
  • nundu  (11.05.20 22:53:14) 
Iğrenç bir durum yok. Ama eczanelik bir durum da yok tabi.
Bodygroom+1

  • logisticsmanager  (11.05.20 23:04:37) 
neden lazer değil? bence kökten çözün.


  • anarsika  (11.05.20 23:24:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.