[]

kediler ve kuduz

kedilerim evden cikmiyor diye kuduz asisi yaptirmamistim ama bu gece balkon kapisinin bozuk olmasindan sebep 1 saat kadar catida/balkonda kalmislar. gece olmasi sebebiyle etrafta bikac yarasa da goruyorum. bisey kapma riskleri var mi? yarin asi yaptirmali miyim? kurtarir mi




 
şu an öyle bir tehlike olsa sokak kedilerinde görülür öncelikle 1 saat çatıda kalan kedilerde değil. ve emin olun haberimiz olurdu.


  • not dark yet  (11.05.20 01:48:02) 
Istanbul da bi bolge yakin zamana kadar kuduz karantinasindaydi ve kimse bilmiyordu. Oyle haberimiz olurdu durumu u geciniz. Haberi bulup ekleyecegim buraya.


  • tessera  (11.05.20 12:42:26) 
Habere ornek.

www.google.com.tr
  • tessera  (11.05.20 12:44:00) 
@tessera,

gönderdiğiniz linkteki konumun kırsal olduğunun farkındasınız değil mi?

kuduz artık şehirlerde bitirilmiş bir hastalık. 80 milyonluk ülkede senede bir kişi ya ölür ya ölmez. bu vaka da muhtemelen kırsal kesimde gerçekleşir.
  • antikadimag  (11.05.20 12:52:04) 
E siz yarasanın uçan bi canlı olduğunun da farkındasınız umarım. Olay kırsal olması değil. Sanki her an şehirdeki her şeyden haberdarmışız gibi bi algı yanlış.

Velhasıl eğer bir gün uçak yolculuğunda kediyi yanınıza almak istiyorsanız yaptırmak zorundasınız. Haberiniz var mı bu durumdan bilmiyorum tabi.

Ben sadece kuduz yaptırıyorum diğerlerini yaptırmıyorum.
  • tessera  (11.05.20 12:57:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.