[]

Yurtdışı uçuşlar

28 mayıs’ta thy uçuşların başlayacağını ilan etmiş durumda ve ona göre bilet satıyor. Öncelikle ertelenme ihtimali olur mu bu tarihin ve olmazsa da yurtdışından gelince karantinaya alırlar mı insanları yine ? Şu an bazı tahliye uçuşları yapıyorlar ve ülkeye gelince bazı yurtlara 14 günlük karantinaya gönderiyorlar. Ama genel uçuşlar açıldığı zaman o kadar insana bu uygulamayı yapabilirler mi ? İnsanları evlerinde kendilerini karantinaya almalarını söyleyerek evlerine gönderirler diye düşünüyorum ama yanılıyor muyum ? Haftaya mesela 17 mayıs’ta Miami’den tahliye uçuşu var ve sonrasında 14 gün yurda gönderecekler. O uçuşla gelmek yerine 28 mayıs’tan sonra normal uçuşla gelmek daha mantıklı olmaz mı ? Nasılsa gelince de evde karantinaya girilecek.




 
Doğru. Ama 28 mayısta yasak kalkacağına dair resmi bir açıklama henüz yok.

Daldaki elma mı, eldeki elma mı?
  • ozdek  (10.05.20 22:28:05) 
İner inmez herkese test yapacaklarmış diye okudum. Ama anlık sonuç veren test mi, yoksa 3 gün süren test mi bilmiyorum. Bakanın biri gelenlerin adreslerini biliyoruz gerekirse müdahale ederiz gibi bir laf etmiş.

Ayrıca yani avrupa'da uçuşlar yokken nasıl yapacaklar onu merak ediyorum. Yani İtalya'ya uçuş planı varsa, italya'da yurtdışı uçuşları kapalı mesela.

Daha önce yaptıkları gibi erteleyebilirler ya da orta doğu'ya falan olur yine diye düşünüyorum.
  • mirafiori  (10.05.20 22:31:02) 
daha önce de nisan 18 tarihinde açılacaktı, ertelediler. yani mayıs sonu tarihi de kesin değil diye düşünüyorum. zaten söylenildiği gibi henüz bir açıklama dahi yok. benim öngörüm 28'i yurtiçi uçuşları, kısa bir süre sonra da yurtdışını açacakları şeklinde. zira turizm sezonu geldi ve anlaşılan turizm işletmelerini yaza hazırlıyorlar ve ülkeye turist gelmesi demek karantinanın kalkması anlamına gelir.


  • semyasa  (10.05.20 23:54:01) 
İlk olarak Rusya ve Almanya uçuşlarının açılacağı söyleniyor. Abd uçuşları uzunca bir süre açılmayacak gibi duruyor. Bu sebeple ben de haftaya Chicago’dan dönmeye karar verdim açıkçası. Belki Almanya aktarmalı dönmek mümkün olabilir. Ya da Toronto da açılacakmış belki oradan dönülebilir.


  • but that was just a dream  (11.05.20 05:03:19) 
yabancı ülkelerin sınırları kapalı daha thy uçuş açsa nasıl gideceksiniz?


  • adventchant  (11.05.20 15:58:10) 
1-14 Haziran arasi icin buyuk karambol var.Ornegin THY ve pegasus su an Haziran ayi icin Almanya-Turkiye hattinda bilet satiyor.Almanyada hukumet 15 Haziran'a kadar uluslararasi ucus uyarisi yaparak Haziran ortasina kadar ucus yapilmamasini istedi.Bu karara Pegasus ve THY tepki vermedi. Halen Haziran ayina ucus satiyorlar.Ben de elimde bilet bekliyorum


  • turkuaz  (11.05.20 17:09:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.