[]

Hangisine Hat taşımalıyım?

Son günlerde hattını taşımış olanlar hangi şartlarda geçtiler acaba? Mevcut tt 50 tl 8 GB faturalı.
Vodafone web sitesinde hat taşıma direkt olarak faturalı çıkıyor.turkcell hiç yaklaşılmıyor.
İhtiyaç 5 GB
300-500 dk

 
halihazırdaki kaliteden memnunsanız bimcell derim
29 tl 5 gb 750 dk 750 sms
Her ay 25 tl üzeri yüklemeye de 1 gb veriyor.

Benim öyle aman bimcell olmasın biri görür utanırım derdim olduğu için zamanında kullandım. sonra depremde tt altyapısı çökünce vodafone a geçtim. 49 tl ye anlaştım ama her ay 52 geliyor. her ay fatura öderken küfrediyorum açıkçası.

neden vodafonedan bimcell e geçmiyorum
-volte var vodafoneda. ses daha kaliteli. (bimcell de yok ama problem de olmadı benim açımdan)
-Vodafoneda yurtdışını arama var dakikalarınla. yurtdışıyla işim olduğu için en çok etkileyen sebep bu

yurtdışı işim olmasa kesin bimcelle geçerim.
  • uncle fyodor  (10.05.20 18:25:05) 
vodefone kullanıyorum faturalı 29 tl 9 gb 750dk 1000sms. çarktan enteresan bir şekilde 1-2 defa hariç hep internet çıktı kimi zaman günlük 4 gb kimi zaman haftalık 5 gb veya 3 günlük vs. yani toplamda ayda 12-13 gb hiç olmazsa internetim oluyor. memnunum şimdilik. hatta karantina vs. dolayısıyla gb ların çoğu bitmiyor bile.


  • papuayenigine02561  (10.05.20 19:08:13) 
paket hakkında bir önerim yok ancak vodafone'a geçmeyi düşünüyorsanız yaşadığınız çevredeki çekim kalitesini falan iyi araştırın.

tt'den vodafone'a geçtim sırf internet hızı için ama vodafone çok daha kötü çıktı yaşadığım bölgede.

bir de üşengeçlikten ve dur biraz daha deneyeyim, zaten taşınma/şehir değiştirme ihtimalim var falan derken aylar geçti. şimdi cayma bedeli ödeyesim de gelmiyor, zaten aylardır evden de çıkamıyoruz dolayısıyla mobil internet kullanımım da düştü o yüzden devam ediyorum hala ama ilk yılı doldurmaya yakın cayma bedelim azalınca çıkmayı düşünüyorum direk.

bu arada diğer operatörlerde de aynı mı bilmiyorum ama vodafone'da taahhütten cayma bedeli kullandığınız sürede aldığınız toplam indirim kadar, yani bir ay kullanıp çıkmak istediğinizde 1 aylık indirimi geri ödemek gerekiyor. o yüzden denemek çok riskli değil aslında.
  • savidan  (10.05.20 20:12:21 ~ 20:15:13) 
2 sene önce vodafone'a geçtim. paketteiki süre ve kota çok iyi ama kalite kötü. kopmalar yavaşlıklar vs bıktırdı.

yuvaya dönüş ile uygun fiyata türkcelle'e geçiyorum. nerdeyse aynı fiyatlar.
  • orpheus  (10.05.20 21:38:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.