[]

İşe girince işsizlik maaşı iptal edilmeli mi?

Bir hafta önce işsizdim ve işsizlik maaşına başvurmuştum, onaylandı. Cuma günü yeni bir işe başladım. Bunu kurum görür mü, yoksa benim siteden/edevlet'ten işe girdiğimi bildirmem gereken bir modül var mıdır? Ceza yemeyelim sonra




 
Kurum görüyor ama ne hikmetse bunu bildir diyor. Yanlış hatırlamıyorsam en geç 15
gün içerisinde yeni işe başladıktan sonra durdurmanınız gerekli. Dediğiniz gibi işkur sitesinden hesabınızdan bildirim yapabiliyoruk ben şubeden yapmıştım Aralık ayı salgın yoktu tabii.
Ola ki bir durum oldu yeni işinizde işszilik şartlarını tekrardan sağlayamadan işten çıkarılır veya istifa ederseniz başvurup durdurduğunu mmaaşı tekrardan alabilirsiniz böylece.
  • munferidin munasibiii  (10.05.20 17:11:57 ~ 17:15:58) 
yarın işkuru arayın bence. ben cezalı geri ödedim ama kendim geç bildirmiştim. siz bildirmezseniz kolay kolay anlayamazlar ama ilerde ortaya çıkarsa sıkıntı olur. sgk işkur ile bilgi paylaşmıyordu en son. giriş çıkışlara dair.


  • tukenmez adam  (10.05.20 18:21:19 ~ 18:26:34) 
Ya da şöyle bişey yapabilirsin;
İşe gireceğin yere söyle, 5-6 ay sigorta yapmasanız olabilir mi de. Onlar da (çok kurumsal bir firma değilse veya iş kazası riski çok değilse) severek kabul ederler. Böylelikle hem maaş hem işsizlik maaşı almış olursun.
Etik mi? Değil
Gerekli mi? Kesinlikle
  • etna  (10.05.20 20:22:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.