[]

Philips 55pus7304 - Samsung 55RU7400 karşılaştırması

Merhaba başlıkta belirtilen 2 model arasında kaldım.Kullanan arkadaşlar varsa gördükleri eksiklikleri veya beğenilerini yazabilirler mi ?internette karşılaştırma için bir link buldum fakat linkteki terimlere çok yabancıyım bu süreçlerden geçen arkadaşlar değerli yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim.

www.epey.com


 
arkadaşım aldı 50 inçini philips, muhtemelen seninkiyle aynı model. Memnun.


  • izmitcan  (09.05.20 23:10:04) 
55pus7304 buyuk ihtimalle ips samsung buyuk ihtimalle va panel. Kesin emin olmak zor. Hangisini istiyorsan ogrenme yolunu anlatabilirim.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (09.05.20 23:14:26) 
Biz philips'in bir televizyonunu almıştık 5-6 yıl önce, memnun kalmadım. Görüntü bir yana, yazılımı ve menü komutları dahi bir acayipti. Tabii sizin söylediğiniz modeli bilemem.


  • firez  (10.05.20 00:41:20) 
Sadece ambilight özelliği için bile Philips alınır.


  • Arthur Dayne  (10.05.20 01:20:07) 
samsung tv'lerin 2018 yılından itibaren modelleri dts desteklemiyor. yani harici hard diskte 4k film koyarsanız ses dosyasını çalıştıramıyor . bilginiz olsun


  • monicapp  (10.05.20 01:51:47) 
Bende 50pus7304 var, 2 ay önce aldım, çok memnunum ambilight ışıkları odaya ayrı hava katıyor androidtv özelliği sayesinde aklına gelen market , market dışı uygulamayı yükleyebiliyorsun (kodi vs vs ) hayatı kolaylaştırıyor. Yanlız dahili cihazın kanal geçişleri biraz yavaş ben harici cihaz kullanıyor next 2000hd machina


  • Akabeatz  (10.05.20 12:52:01) 
Ben de bir süre önce epey araştırdım ve LG UM7450 almaya karar verdim. Samsung VA panel, LG ise IPS panel kullanıyor genelde ama bahsettiğim modelin 50" olanında VA panel olması ve LG WebOS işletim sistemi ile akıllı kumanda için bunu tercih ettim.

Ben philips ile samsung karşılaştırınca ambilight vs görüntü kalitesi oluyor gözümde biraz. Philipsin malzeme kalitesi ve işletim sistemi daha sorunlu olabilir diye düşünüyorum.

Almadan önce yapılan araştırma insanı felç ediyor. Bence alındıktan sonra hepsine alışılıyor. Bence kullanım rahatlığını ön planda tutarak araştırmanıza devam edin ve LG veya Samsung düşünün.
  • Novice  (10.05.20 19:00:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.