[]

Bahçedeki kedimiz 3 metre yüksekliğe doğum yapmış

Yavrular düşebilir biraz daha hareketlenince. Ne yapmalı?

Yavruları görmedim, tahminim 15 günlükler. Sürekli bahçeye balkona gelen bir kedi vardı. Geçenlerde balkondaki dolabın üstüne çıktı anlam veremedim, indikten sonra yüzeysel olarak baktım ben de bir şey göremedim ama bugün tekrar çıktı kedi ve yavruların sesini duydum. Annenin olmadığı bir ara aşağıya indireyim mi yoksa anne yavrular biraz daha hareketlenince indirir mi kendisi


 
ne çok kedin doğurdu senin bu ara ya :) sen elleme bebişlere, anne icabına bakar. dolabın üstüne veya aşağıda kuytu bir yere kutu fln koy, anne gerek görürse oraya taşısın.


  • pati  (09.05.20 20:04:14) 
He ya :) evdeki kedimin üç yavrusu oldu, bebisligini bildiğim, bahçemde doğan minnoş da doğum yaptı. Hatta sanırım benim kediyle yakın tarihlerde doğum yaptı sanırım o da. Bu arada dolabın üstünden kombinin olduğu kısma girmiş kedi yavruları da gördüm az önce, dolabın üstünde değil icindeler yani. Çok güvenli bir yere doğum yapmış yani. Ben evdeki kedimi bahçeye saliyorum her gün, arada kavga ediyorlardı temas etmeden, şimdi daha az salacagim benim kediyi. Bahçe kedimiz yavruları için strese girmemiş olur. Teşekkürler bu arada


  • Fusha  (09.05.20 20:27:01) 
eldivenle falan indir ya aşağıya çok koku bırakmadan. kutuya da iki sosis koysan çözülür bu iş


  • hasmetizm 2046  (09.05.20 20:46:57) 
yerim hepsini <3
en güvenli buldukları yerde doğururlar zaten, sen anne kedilerin içgüdülerine güven, yavruları için en iyiyi onlar bilir :)
anneleri strese sokmamayı iyi düşünmüşsün.
sağlıkla büyütsünler yavrularını minnoşlar :)
ilk fırsatta foto isterim <3
  • pati  (09.05.20 20:50:26) 
imgyukle.com
imgyukle.com

Az önce aceleyle çektim fotoları. Anne gitmişken. Bir tanesini alıp mutfağa geçtim mutfakta tek gözlerine damla damlsttim.
  • Fusha  (10.05.20 19:27:35) 
Ağırlığına da baktım. 350 Gr. Muhtemelen benimkilersen bir hafta daha büyük bunlar. 3haftayi biraz asmışlar yani tahminimce. Diğerinin gözleri iyiydi ama damla damlattığımın tek gözü kapalıydı. Umarım açılır.


  • Fusha  (10.05.20 19:32:26) 
ooo bayağı büyümüş minnaklar ya <3
çoook tatlılar, birer lokmada yemelik <3
işte tam o geçenlerde sorduğun ciddi ciddi sevilecek zamanları gelmiş :)
  • pati  (10.05.20 19:46:59 ~ 19:50:29) 
Çok tatlılar gerçekten :) etrafim hep Yavrucuk doldu :))


  • Fusha  (10.05.20 20:09:59) 
kötücül görünmeyi göze alarak, tabii ki yeni gelen bir hayvan için yapılabilecek bir şey yok, evet çok tatlılar ama bence kısırlaştırın ve yavruların da dörder beşer üremelerine izin vermeyin.
geçen bahçesinde yavru kedi besleyen bir teyzeyle konuşuyorduk, "hep buraya yavruluyor, beş oldu" falan dedi. kısırlaştırmasını söylediğimde de "zaten dağılıyorlar, seneye belki biri kalır" diye güldü. dağılıyorlar dediği aslında acı çeken telef olan hayvanlar.
kedi doğumuna sevinemiyorum artık.
  • not dark yet  (10.05.20 20:18:19) 
Hocam bir açıdan çok haklısınız. Hatta belki yüzde yüz haklısınız ama ben çok küçük bir ilçede yaşıyorum ve elime Doğan kedilerin sağlıklı bir şekilde yaşadıklarına çok şahit oluyorum. Bu bahçeye doğum yapan kedinin iki kardeşi daha var hepsi çok sağlıklı, anneleri çok sağlıklı. Bizim siteden pek çıkmıyorlar. Çoğu yer için dedikleriniz doğru ama burada araba yoğunluğu çok az, canı insan yok bildiğim kadarıyla kimse tekmelemiyor hayvanları. Burda bir buçuk seneden beri yaşıyorum hiçbir sıkıntı yok. Yaşlı kedi köpek de çok. Yaşam ortalamaları uzun yani.


  • Fusha  (10.05.20 21:16:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.