[]

Kurumsal ofislerde corona önlemleri

Mesela bizim ofiste 2 asansör var. 10 katlı bir binada birkaç farklı şirket çalışıyor. Asansör hınca hınc dolu oluyordu normalde. Şimdi nasıl olacak? Açık ofiste dipdibe çalışıyorduk araları açmadan nasıl çalışılacak? Mesai kalanlar taksiyle dönüyordu o nasıl olacak? Sizin şirketlerde bu tarz konularda alınan önlemler neler?




 
home office çalışılan yerlerde dönüşümlü olarak ofise gidilecek muhtemelen. güya ofis içinde maske falan takılacak, ama anlamsız buluyorum ortada cayır cayır yayılan bir hastalık var, ilk günler insanlar temkinli olacak sonra herkes bıkacak.


  • anneterligi  (09.05.20 16:47:24) 
asansörlere bina yönetimi kapasite sınırlaması getirebilir gibi duruyor. şu an üstünde durulan en az %50.
ama asansörler zaten ucu ucuna hesaplanan şeyler olduğu için ofisler tam zamanlı çalışmaya başlarsa bu ciddi sıkıntı olur.
muhtemelen aşağı inerken asansör kullanmak yerine merdivenleri tercih edeceğiz. sadece bunu uygulasak asansörün yükü yarı yarıya azalır. ilk 3-4 katta çalışanlar merdivenleri tercih ederse yük gayet azalır.
ayrıca da da zorlaştırmak adına 1 asansörü tek katlarda, diğerini çift katlarda çalıştırabiliriz.
baya önlem planı yaptım görüldüğü üzere.
  • ozdek  (09.05.20 18:28:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.