[]

macbook fare imleci sorunu

arkadaşlar merhaba, macbook kullanıcı olan veya macbook hakkında bilgisi olan varsa bir şey danışacaktım.

iki üç gündür,bilgisayarda eba programını kurmak haricinde pek br değişiklik yapmadım,o da son aşamada güvenlik engeli nedeniyle açılamayınca tam kuramadan sildim zaten.

sorun şu ki ekrandaki fare imlecim ara ara kayboluyor,tekrar ortaya çıkarmak için en az 15-20 saniye uğraşıyorum,bir yerlere tıklamaya devam edebiliyor o sürede ama ekranda gözükmüyor,sonra düzeliyor.

2012 macbook pro kullanıyorum, şu anda da macos mojave kurulu.

biraz internette de araştırdım ama bir sonuç elde edemedim, çözmeme yardım ederseniz çok sevinirim.

 
şu programı kurup never seçin

doomlaser.com
  • mr.goodcat  (09.05.20 13:57:37) 
elimin altinda mac yok bakamiyorum ama ben bunun accessibility ayarlarindan olabilecegini dusunuyorum.

bir kurcalar misiniz sistem tercihleri>erisilebilirlik kismini?

once bir >goruntu'ye gidin alttaki secenegi tikleyin (ki kaybolunca bulmasi kolay olsun) sonra da diger secenekleri bir gozden gecirin (illa mouse altinda olmayabilir, orada oyle bir ayar oldugunu hatirlamiyorum).

ne zamanlarda oluyor tam olarak, bir sey yazarken mi yoksa tamamen rastgele mi?

ayardan degilse en kotu reinstall ile duzelir diye dusunuyorum.
  • yoggi  (09.05.20 14:57:00 ~ 14:57:43) 
  • gelecegin yildizi  (09.05.20 17:18:39) 
Yoggi rastgele bir anda oluyor, muhtemelen program sebebiyle bir ayar bozulmuş da olabilir, önerine bakacağım ;) hepinize çok teşekkür ederim.


  • cranium  (09.05.20 17:30:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.