[]

bu yazki düğünü ne yapmalı?

agustos ayına gun almıstık biyerden, acık hava olacaktı. acıkcası pek dugun taraftarı degildim ama mustakbel eşimin ailesi takı olayına cok yatırım yaptıklarını ve bu fırsatı kacırmamamız gerektigini soylediler:p

acıkcası simdi ne yapacagımı bilmez haldeyim, hiç bişey yapasım gelmiyor bu belirsizlikte. gelinlik vs hicbişey bakmadıgım gibi daha yeni yeni ev bakıyoruz, zaten birlikte yasıyoruz ama evi degiştirmemiz gerekiyor mucbir sebeplerden.

acaba biz de ibanlı davetiye mi yollasak:) ya da nikah yapıp, dugunu seneye mi ertelesek. fikirleri bekliyor, herkese saglıklı gunler diliyorum.

 
Düğüne kimse gitmez bence.


  • bahoho  (09.05.20 03:26:39) 
takılar ne kadar gelecek ki? düğüne harcadığınız parayı karşılayıp, kar elde etmenizi sağlayacak kadar var mıdır?

ben olsam düğün falan yapmazdım. sade bir nikah yeterli olur. nikahta da takı toplayanlar vardır belki. ben takı alma taraftarı da değilim. sonra sen de millete takmak zorunda kalıyorsun, ben ona taktım o bana takmadı muhabbetleri oluyor saçma sapan. hiç sevmiyorum böyle şeyleri. bunun hesabını yapmam ben, uğraşamam.

bence paranızı düğüne harcamayın, güzel bir eve çıkıp güzel eşyalar alın. seneye de güzel bir tatil yaparsınız balayı niyetine. :))
  • batlegolas  (09.05.20 03:29:58) 
ibanlı davetiye mi ahaha dilenci gibi :D :D. gelinlik vs bakacaksınız bir sürü hazırlık hep virüs riski. komple nikahı da seneye erteleyin. zaten birlikte yaşıyormuşsunuz.

düğüne giden sayısı da baya az olur. tokalaşmayacaksınız kimseyle, hep bir mesafe olması lazım. düğün düğün gibi de olmayabilir.

tabi temmuzda 0 vaka olursak o ayrı.
  • fezagezgini  (09.05.20 03:42:58) 
Kimse düğüne gelmez ben sahsen gitmezdim arar taki vs ne takilacaksa hesabina yollardim ama aile buyukleri olunca onlar nasıl karşılar akrabalar nasil davranir bilemem

Dugun yapma sade bir nikah töreni yeterli bence de
  • basond  (09.05.20 09:00:52) 
altın rezervi yüksek çekirdek akrabalarla yemek gibi ufak bişey, düğünü de sonraya.


  • wishmaythşngs  (09.05.20 09:05:37) 
Düğüne kimse gelmez daha büyük zarar edersin. Düğün iptal. Kıy nikâhı gitsin.


  • luluki  (09.05.20 09:55:16) 
Maskeli balo yapın :d


  • le jeune turc  (09.05.20 10:24:20) 
Abim de sizinle benzer durumda. Biz iptal etmenin en mantıklısı olduğuna karar verdik. Hem katılım düşük olacaktır. Herkes bir arada olmayınca düğünün tadı kalmaz. Katılanların sağlık durumu riske girer. Bu gibi sebepler kararlarında etkili oldu. Takı konusuna gelirsek zaten takacak insan onu bir şekilde size ulaştırır. Yapacağınız masraf da size kalır


  • vernonj  (09.05.20 11:10:07) 
Bence de erteleyin, zaten beraber yaşıyormuşsunuz. Seneye olmak zorunda değil hem, eylül bile kurtarabilir duruma göre.


  • Bruce  (09.05.20 11:18:12) 
abim eylüldeki düğününü hazirana erteledi, ertelemek kötü bir fikir olmayabilir.


  • reavelyn  (09.05.20 12:30:25) 
Biz bu sene kasım sonu aralık başı gibi düşünüyorduk; onu bile ikinci dalga muhabbetleri erteledik gelecek seneye ki böyle devam ederse gelecek sene de 15-20 kişiyle yemek filan yapıp gecistirecegiz sanırım.

Kimse gelmez, insanların gelmesini geçtim kendi annemi, babamı da riske atamam ben o kalabalık içinde.
  • fraise  (09.05.20 13:20:07 ~ 13:21:06) 
Ben şahsım adına bu yıl olacak bir düğüne eş ve çocuğumu alıp katılmam.


  • oligomer  (09.05.20 15:13:29) 
takiyi uzaktan bi sekilde iletip dugunlere katilmayi dusunmuyorum bende bu sene


  • foster  (09.05.20 15:48:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.