[]

Türkiyenin uyuşturu baronu

Kim ? Neden escobar,chapo varken biz yokuz.




 
Bugün kim bilmiyorum ama 80 ve 90 larda bütün Avrupa ve Amerika'ya satış yapan iki baron vardı ki birinin uzantıları hala Londra'da etkili.

Behçet cantürk ve Hüseyin baybasin ya da baybasin kardeşler.
  • deer hunter  (09.05.20 03:18:51) 
Hüseyin Baybasin,80-90’larda ciddi nüfuzu vardı,Türk Escobar’ı denirdi şuan hapiste Hollanda’da tutuluyor.


  • shredd  (09.05.20 04:22:08) 
bu tür oluşumlar siyasi otoritenin olmadığı, merkezi hükümetlerin etkisiz kaldığı coğrafyalarda görülüyor çünkü.

adamlar ülkenin belli bir bölgesinde ne hukuk tanıyorlar ne yasa dinliyorlar ve kendi kurallarını kendileri yaratıyorlar.

güney amerika'nın pek çok bölgesinde bu tür oluşumlar hep vardı ve olmaya da devam edecek.

ulusların düşüşü kitabında daron acemoğlu "güney amerika neden bunca kaynağa rağmen zengin değil?" sorusunu başlıca merkezi otoritenin olmaması, sömürge günlerinden kalma sınıflar arası fark ve sosyal eşitsizlikle açıklıyor.
  • einsteinin kedisi  (09.05.20 13:46:16) 
Ülkemizde dünyada en çok tüketilen uyuşturucularından biri üretilmiyor onlardaki gibi, bu yüzden.
Ek olarak da einsteinin kedisi'nin söylediği gibi.

  • awareim  (09.05.20 16:02:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.