[]

Payoneer banka hesabımı neden doğrulamıyor?

Merhaba arkadaşlar,

Geçen yıl Payoneer hesabı açmıştım. Banka hesabımı da eklemiştim. Geçen ödeme aldım. Parayı banka hesabıma çekmek istedim ancak başarısız oldu. Sonra ertesi gün tekrar çekmek istedim baktım banka hesabım silinmiş. Sonra tekrar eklemek istedim. Onaylanması için 3 gün beklememi istediler.

Bu arada internete baktım daha fazla bilgi almak için. Banka hesabının onaylanması için kimliğin önlü arkalı fotoğrafının yüklenmesi gerekiyormuş sisteme. Yükledim ancak flaştan dolayı kısmen okunaksız diye saçma sapan bir sebeple tekrar yüklememi istediler. Halbuki flaş mlaş yok ve de okunabiliyor. Dün çektim yeniden yükledim. Bugün baktım banka hesabım halen onaylanmamış ve banka hesabım 4-5 gündür onay bekliyor.

Hadi önceden kimlik bilgilerim yoktu onaylanmıyordu, şimdi kimlik bilgilerim var neden hala onaylanmıyor? Sizce daha kaç gün beklemem gerekiyor? Teşekkür ederim.

 
o olay çok uzun sürüyor. mail atın, birkaç haftayı bulabiliyor. ben de aynısını yaşadım.

Sürücü belgesi
23 Eyl 2019
9 Eki 2019
Approved

benim sürecim böyleymiş.
  • anarsika  (08.05.20 18:23:01 ~ 18:38:24) 
@ anarsika O zaman onay için 3 gün beklememi istemeleri çok saçma.


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (08.05.20 19:10:19) 
bir arkadaşım daha uğraşıyor bu ara. ona da koronadan dolayı böyle demişler. alt tarafı onaylacaklar, eziyet ediyorlar.


  • anarsika  (08.05.20 23:58:54) 
Resmen öyle. Oturduğun yerden bakacaksın ve onaylayacaksın. Varlık içinde yokluk çekiyoruz onlar yüzünden.


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (09.05.20 00:28:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.