[]

Amerika Vizesi - Yardım lütfen

Merhabalar,

Şimdi şöyle bir sorunum var;

Vize basvuru formunda kalacagım yerin adresini istiyor. Ben orada kiralık bir odada kalmayı düşünüyorum. Vizeye bu kalacagım yerin adresini yazabilir miyim ?
yazarsam, ve mülakatta sorulursa bu yer neresi, kimin vs., kiralık odada kalcam dersem, vergisiz ticaret oldugu için vize iptal olabilir mi ?

Eger oyleyse bir günlügüne bir motel rezervasyonu yaptırıp, oranın adresini mi vermeliyim? bir günlük oldugu ortaya cıkarsa, yada kac günlük diye sorulursa, ne demeliyim?

Orada bir üniversitenin yurdunda kalan arkadasım var. contact person'a yazdıgım bu arkadasımın adresini, buraya yazarsam, yurt oldugu icin kabul görmeyebilir mi?

yardim lutfen..

tesekkurler.

 
ne için gittiğin önemli büyük ihtimalle formu doldurduğunda vizen onaylanıyor ya da onaylanmıyor... adres konusunda 1 günlük bir adres vermendense kalacağın yerin adresini vermen daha mantıklı geliyor bana... belgeleri kontrol etmiyorlar bile... mülakatta parmak izi veriyorsun sabıkan yoksa ve şüpheli davranışlar içeriisne girmezsen muhtemeln alırısn vizeyi...


  • lupelius  (01.05.10 00:31:37) 
universiteleri gezmek icin turist vizesi.

eger adres sahibi kimdir nedir diye sorulursa ne demeliyim?
  • 0dy  (01.05.10 00:37:51) 
gittiğimde üniversiteleri gezip şu tarihte döneceğim diye belirt öncelikle ... kalacağın yeri de bir arkadaşımın tanıdığı diyebilirsin vergi vs takacakalarını sanmıyorum zaten.... o amerikadaki arkadaşının tanıdığı olabilirdi mesela.... ya da ne bileyim nereden bulduysan oranın bilgisini veririsn www.couchsurfing.com da var mesela oradan da bakalbiirsin kalacak yer... bu arada daha önce çıktın mi yurt dışına diye sorarlar muhtmelen ilk kez çıkıyorsan da zorluk çıkaracaklarını sanmam ama neden diye sorguluyorlar işte genelde...


inglizce konuşabiliyorsan rahat kendine güvenli ol ve finansal durumun iyiymiş gibi davran muhtemelen vizeyi verirler...

ama askerliğini yapmadıysan ve öğrenciliğin yeni bitiyorsa orada kalmayacağına dair somut bir sebep göstermelisin.. sorun çıkarabliyorlar kimi zaman.
  • lupelius  (01.05.10 00:49:16) 
arkadaşımın tanıdıgı çok mantıklı geldi. Çok teşekkür ederim. site için de sagol.


  • 0dy  (01.05.10 01:06:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.