[]

seyahat izin belgesi, birinci derece akraba?

merhaba izmirdeyiz , köyde dayı vefat etmiş cenazesine gitmek için seyahat izin belgesinin gereksinimlerine bakıyorum birinci derece akrabaların vefatı diyor,

dayı birinci derece akraba mı? gitsem valiliğe izin verirler mi?

"Kendisi veya eşinin, vefat eden birinci derece yakınının cenazesine katılmak için seyahat edecek olanlar, Ölüm nedeni COVİD 19 olanlar hariç olmak üzere cenaze nakil işlemine refakat edecekler (en fazla 4 kişiye),"

 
Dayı, ikinci derece akraba.
Yinede dayının ölüm belgesini kullanarak (e devlet mecburi belge yüklemeni istiyor) e-devletten şansını bir dene.

  • etna  (08.05.20 10:52:03) 
noterlikrehberi.net
olmuyor. yalnız kardeşler ikinci derece akraba kapsamındaymış. tuhaf geldi.

  • orijinal nick bulamadim  (08.05.20 10:52:41) 
Seyahat belgesi için 10 gündür uğraşıyorum zar zor alabildik. 1.derece yakın anne baba çocuklar olarak geçiyor. Vefat izni için ise torunlara dâhi vermediklerini duydum.


  • Fritz-X  (08.05.20 11:44:30) 
3. Derece akraba. Alamazsın uğraşma.


  • glamdr1ng  (08.05.20 11:51:43) 
Toruna bile vermiyorlar +1
Kuzenim dedesinin cenazesine gidemiyordu. Sonra yol göstermişler kaymakamlıkta, izin alan kişi onu götürecek şoför için izin alabiliyormuş araba kullanmam diyip. Bu sayede gitti annesiyle beraber.

Ama gitmekle bitmiyor, 14 gün boyunca dönemediler karantinaya aldılar köyde. Her gün jandarma gelip kontrol etmiş. Bilmiyorum hala ve her yerde devam eden bir uygulama mı.
  • Bruce  (08.05.20 12:21:51) 
Dayı 3.derece. kuzen 4 kardeş 2.


  • Topalordek  (08.05.20 12:30:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.