[]

Ericsson a1018 ‘dogru karti takin’ uyarisi

Selam. Evde buldugum a1018’e batarya revizyonu yapicam. Adaptorle calistirip simkart taktigimda ‘dogru karti takin’ uyarisi veriyor. Simkart yokken ‘karti takin’ diyor. Pin kodunu girdikten sonra veriyor bu uyariyi yani onunla alakali degil. Ne yapmami istiyor bu telefon?




 
çok eski ama çalışmayan bi sim kart takmayı denedin mi hani 2000lerden kalma hazırkart kapanmış hat vb.


  • hem şişko hem deli  (07.05.20 17:08:33) 
3g-5g muhabbeti olmasın?


  • orijinal nick bulamadim  (07.05.20 17:11:09) 
sim kartınız telefona uyumlu değil. telefonunuz eski kalmış hat için


  • kablelvuku  (07.05.20 17:16:46) 
valla bilemedim ki 3-5g muhabbeti mi? ben ikinci telefonum olarak kullanacaktim, su anda aktif olan bi hat takabilmem gerekiyor yani. elimde eski simkartlardan da yok acikcasi, hep yenilerden var. uyumlu simkart cikarttirabilir miyim acaba?


  • icim urperiyor  (07.05.20 17:39:01) 
bilgi notu olarak duseyim:

telefonun calismamasinin sebebi muhtemelen simkart uyumsuzlugu degil, sim kilitli olmasi. diger servis saglayicilarin hattiyla deneyecegim ama imei sorgulattigimda da '7 yıl veya daha uzun süredir kullanılmadığı için kapatılmış cihaz' olarak gozukuyor btk sitesinde. cihazi tekrar kullanima alma basvurusu yaptim edevletten, onceden benim kullandigima dair bulgu olmadigi icin reddedildi. imei kapali olmasi da olabilir sebep yani. yine internette buldugum sim kilidi acma yontemlerinde de '05hak nck kodu girin' sayfasina geliyorum fakat elimde bu kod yok. boyle bir kod gerekiyormus sim kilidi acmak icin, onu da sanirim uretici veriyor. ericsson'a mail atip sorucam bakalim, belki bi sonuc cikar.
  • icim urperiyor  (08.05.20 19:46:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.