[]

kiz kardes

Merhaba, kiz kardesim cok zor gunler geciriyor. Kendisi 26 yasinda, zor bir sinava hazirlaniyor. Ailevi olarak zaten sikintili bir durumdayken erkek arkadasiyla ayrildilar. Daha once hic terk edilmemisti, yataklara dusecek kadar kotu oldu. Bu ruh halindeyken aile ici olaylar ve sinav stresi da kendisini daha cok etkiler oldu. Bugun yine cok dramatik seyler yasadik. Ben takmiyorum ve ruh sagligimi mumkun oldugunca korumaya calisiyorum ama kardesim cok naif, kahroldu, onun icin cok uzuluyorum. Onu mutlu etmek ve ablasi olarak ne olursa olsun hep yaninda olacagimi ve onu cok sevdigimi gostermek istiyorum. Yurtdisinda yasiyorum, her gun saatlerce konusuyoruz, bazen duygusal bazen de komiklikler yapiyorum onu neselendireyim diye. Psikiyatra da gidiyor. Onun icin yapabilecegim bir sey geliyor mu akliniza? Guzel bir hediye paketi yapip gondermeyi dusundum ama icinde ozel seyler olmali, ya da ona sevgimi hissetirecek, neselendirecek bir surpriz... butce siniri yok ama maddi degerinden cok onu degerli hissettirecek bir sey olmasi onemli. Cok tesekkurler simdiden cevaplariniz icin.




 
Çocukluğunuzu hatırlayacak bir şey olabilir. Daha önce kaybettiği sonra bir daha almadığı bir şey olabilir.


  • black holes in the sky  (07.05.20 14:59:59) 
şu an normal-alıştığı düzenden çıkıp kurulu düzeninde boşluk oldu. bu boşluğu da gerek konuşmalarla gerek başka şeylerle siz doldurmaya çalışacaksınız. buddy gibi. ayrıca dikkatini başka başka yöne çekmek daha iyi olabilir. sınav gibi. bir de "önünde önemli bir sınav var, ona odaklan,ağlayacaksan ondan sonra biladerim. yılmak yok. sınava odaklan" diyip dertleri biraz da olsa gazla ertelemek işe yarayabilir(ne kadar sağlıklı olur bilemem)


  • MtKrt  (07.05.20 15:01:42) 
benim şahsi düşüncem "sınava odaklan o daha önemli" dememeniz. sizin için çok önemli olan şey, onun için o kadar önemli olmayabilir kaldı ki sınavda başarısız olursa daha beter dibe vurabilir. kendini iyi hissedeceği şeyler söylemelisiniz bence. ne olursa olsun ben buradayım, hayattaki hiçbir şey senden önemli olmasın senin için vs gibi şeyler duyarsa belki kendini daha iyi hisseder. böyle zamanlarda insan kendini iyice değersiz hissediyor çünkü ve evet ya ben kendime lazımım demesi gerekiyor yoksa çok zor toparlanıyor.
umarım bi an önce morali düzelir kardeşinizin.

  • matilda  (07.05.20 15:28:48) 
ayrılık acısını çok geç tatmış bunları erken tadıcan ki yıkılmıcan.


  • mikahakkinen  (07.05.20 17:07:35) 
Ben Sosyopix'i epey başarılı buluyorum, birlikte güzel anılarınızı hatırlatacak fotoğraflarınızı (çocukluk günleri, birlikte yapılan tatiller vs.) siteye yükleyip altlarına da ufak notlar yazıp bastırabilirsiniz. Anı çerçevesi ve albümler çok güzel oluyor, ikisinden de sipariş verdim, 1-2 gün içinde hazırlayıp gönderiyorlar istediğiniz adrese.


  • opucuk baligi  (07.05.20 17:38:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.